Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok válaszát várom!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok válaszát várom!?

Figyelt kérdés

B.nőm még nem látta a felső testem, és tartok tőle, hogy csalódni fog, mert pl pópóba nem látszik hogy "kövér vagyok 1 kicsit".Ezét gondoltam, hogy feltöltök ide 1 képet , és szerintetek milyen?Ti mit szólnátok hozzá, ha a párotoknak iylen felsőteste van?Amúgy kondizok is kb 1 éve.. csakhát még nemigazán látszik szerintem.Tudom hülye kérdés, de meg kellett kérdeznem:DXD

[link]

Kort is légszi!Köszi

17/F

2009. nov. 21. 12:24
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Most olvastam vissza a kérdésem, éshát...elnézést a rossz helyesírásért! XD
2009. nov. 21. 12:25
 2/18 anonim válasza:

"pópóba nem látszik hogy "kövér vagyok 1 kicsit" gondolom a popó itt póló lenne...

kövér? LoáL... ez 1 átlag felsőtest, semmi kövérség. bár h 1 éve edzel az sry de tényleg nem látszik. én 14 hónapja de sokat fejlődtem. eszel rendesen?? az se mind1...na demivel nem ezzel kapcs.ban kérdeztél azt mondom semmi extra. 1 felsőtest a sok közül...

18/F

2009. nov. 21. 12:29
 3/18 anonim ***** válasza:

páromnak is ehhez hasonló. nekem nagyon bejön. ;)

16/L

2009. nov. 21. 12:34
 4/18 anonim ***** válasza:

Undorító kövér állat vagy...

Komolyra véve a szót: ha ilyen fokú kisebbségi komplexusod van, szerintem az első szextől se remélj sokat.

Olyan vagy mint egy 40 kg-s hisztis 14 éves kiscsaj aki mindenáron 10 kg még fogyni akar, mert ugye ő kövér...

Ha a barátnőd egy ilyen látvány miatt csalódna, akkor te jársz jobban ha otthagyna.

2009. nov. 21. 12:37
 5/18 anonim ***** válasza:
Normál felsőtest, nincs vele baj, ne izgulj.
2009. nov. 21. 12:40
 6/18 anonim ***** válasza:
Nekem nincs vele bajom :)
2009. nov. 21. 12:42
 7/18 anonim ***** válasza:
Ez egy teljesen normális felsőtest:) Nincs mitől félned.
2009. nov. 21. 12:59
 8/18 anonim ***** válasza:
én testem szarabb de a csajom imádja :D
2009. nov. 21. 13:00
 9/18 anonim ***** válasza:
nem is vagy kover ez pont jo:)
2009. nov. 21. 13:23
 10/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Hát a pópó a póló lenne..igenXD

Am. azért gondolom h. kövér vagyok 1 kicsit mertvan1 kis "úszógumim", meg "cicim"XD

2009. nov. 21. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!