Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én élek normális férfiak és nők között manapság?
Gyakran olvasgatom a Szerelem, Szex kategóriát, és néha már tényleg nem tudom eldönteni, vajon provokatív célból vannak-e kiírva naponta ötvenszer ugyanazok a "csúnyafiús-felszíneslányos" kérdések, vagy tényleg én élek valami idegen bolygón, ahol teljesen értelmes emberek élnek.
Én legalábbis ki merem jelenteni, hogy a huszonéves ismerőseim java része - ha nyilván nem is tökéletes - azért normális. Vannak köztünk tehetősebbek és szegényebbek, csúnyábbak és szebbek, okosabbak meg butábbak, de alapvetően nem sok különbség van közöttük viselkedésre.
A többségük komoly párkapcsolatban él, a lányok nem ácsingóznak dúsgazdag szexistenek után, a srácok meg nem sírnak minden nap, hogy alacsonyak/vékonyak/csúnyácskák, és ezért biztos nem tetszenek valójában a barátnőjüknek.
Itt senki nem csalja minden héten mással a párját valami buliban, legalábbis az én baráti körömből valahogy kimaradtak a ribik meg a "páwák".
Persze, azért én is ismerek suttyó csajokat, meg bunkó pasikat, de a közeli ismerőseim nagy részéről azért azt mondom, hogy normális emberek, normális célokkal, normális élettel.
Komolyan, én nem élek a Földön, vagy ti?
A kulcsszó a " huszonéves ismerőseim "
Itt meg a tizenéves b_lfaszok.. TISZTELET A KIVÉTELNEK.
Kérdező, nem mindegy egyáltalán, hogy számodra mit jelent a normális? számomra a következőt jelenti a normális fogalma:
-családcentrikusság
-hűség
-megértés
-előítéletmentesség
-tisztességes, normális,egészséges, azaz NEM kicsapongó, nem züllött életvitel
-belső értékek értékelése
kérdező:ezeket a közeli ismerősöket már-már barátoknak is nevezhetnénk? tudsz olyan élő emberről aki szerint valaki bunkó paraszt [az ő szemében] és mégis barátkozik vele ?:D
valamint akinek nincs semmi problémája az nem tesz fel kérdést úgyhogy a kérdések nyilván nem a nagy átlagot fogják tükrözni ez magától értetődő.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Ebben a belinkelt kérdésben meg van fogalmazva a probléma, kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!