Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak egyáltalán manapság normális 22 és 32 év közötti lányok?
Fontos a belső is! Lehetőleg
bőr belső
Bang & Olufsen hangrendszer
3 zónás klíma
ülés fűtés
ülés szellőztetés
valódi fabatétek
stb
Köszi én elég normálisnak érzem magam. Persze attól függ mit nevezünk jó megjelenésnek. Én is szeretem ha a párom ápoltan, tisztán mászkál, ugyanakkor nem követelmény, hogy csak is retro vagy bármilyen más márkás cuccokban jelenhet meg velem bárhol is, mert amúgy ég a fejem...
Nem mondanám azt, hogy a külső nem számít, inkább azt, hogy a külső és a belső együttes összhangja számít, már ha ez értelmes! :)
Nem akarlak elkeseríteni kisfiam, de két jó tulajdonság kell a háromból, különben egyedül maradsz
vagy legyél csóró, de jóképű és jófej
vagy legyél csúnya, de gazdag és jófej
vagy legyél egy pöts, de gazdag és gyönyörű.
másképp semmi esélyed.
Vannak egyáltalán manapság normális 24-30 év közötti pasik? Olyan érzésem van, mintha mindegyiküknek csak a szex és a jó megjelenés számítana, és a belső egyáltalán nem fontos.
24/L
Állítólag Dél-Amerikában az Amazonas mentén még él néhány példány az esőerdő mélyén. Most szervezek egy 40fős expedíciót, hogy befogjunk párat és elhozzuk őket a civilizációba, pénzért mutogatni.
Komolyra fordítva, nem hiszem el, hogy egy normális lány se akad ebben a korosztályban. Jó eséllyel a hiba a te készülékedben van...
Én is normálisnak gondolom magam,és a párommal azért vagyok együtt mert szeretem,kívül-belül.Sosem úgy kerestem barátot gazdag-e,nagyon rossz fele keresgélhetsz ha egyet sem találtál én nagyon sok jóravaló,normális lányt ismerek.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!