Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdek félni a barátomtól! Normális, hogy ilyen agresszív?
Nem normális, meggondolatlan, felelőtlen, viszont a dühe érthető, én se díjaznám, ha valaki a csajom fenekét fogdosná. A különbség az, hogy én nem keverném még magamat is bajba, főleg, hogy attól ugye neki is rosszabb lesz.
Hogy veled milyen lesz, azt nem tudom. Mennyi ideje vagytok együtt? Mert egy idő után azért ki lehet ismerni a másikat.
jaj de kis edes lovagok vannak itt...:3
az en baratom sose csinalna ilyen.:(
szerintem orulj neki, hogy ennyire "felt" es ragaszkodik hozzad!:)
Ertheto, hogy meg akart vedeni es felhaboritotta az eset, de erzesem szerint atesett a lo tuloldalara, ha tenyleg le kellett fogni, mert annyira elborult az agya, hogy nem allt volna le magatol...
Szoval ez azt jelenti, hogy bizonyos helyzetekben annyira lobbanekony es olyan hevesen reagal, hogy hajlamos elveszteni a hidegveret es a teljes onkontrollt.
Persze nem kell arra gondolni, hogy ez barmikor is ellened iranyulna a jovoben, de azert ezek nem feltetlenul pozitiv tulajdonsagok, erdemes lenne kicsit dolgoznia rajta.
Probalj finoman beszelgetni vele, hogy mik az o erzesei az esettel kapcsolatban es esetleg finoman azt is elmondhatod, hogy megijesztett teged a dolog, mert nem lattad meg ilyennek es feltel, hogy valami olyan tortenhet, amibol a baratodnak is baja szarmazhat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!