Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyok ilyen szerencsétlen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen szerencsétlen?

Figyelt kérdés

Miért van nekem állandóan szerelmi bánatom, és miért nem lehetek végre én is boldog? Egyszerűen akárkibe beleszeretek, csak szenvedek végül miatta, mert vagy össze sem jövünk, vagy kiderül, hogy nem illünk össze. A másik dolog pedig az, hogy szinte akármit csinálhat velem egy fiú, ha szeretem, akkor sem tudok rá megharagudni, és így folyton csak megalázom saját magam :( Most legutóbb is majdnem egy évet szenvedtem, egy 1 hónapos kapcsolat miatt, amelyben csak a szexre kellettem volna, és ahol nagyon csúnyán bánt velem a fiú, de én mégsem haragudtam rá, csak vele akartam lenni :( Most végre azt hiszem, már nem érdekel, viszont most egy olyan illető tetszett meg, akinek van barátnője.... És félek, hogy most egy jó ideig majd ő fog tetszeni, és persze nem lehet semmi, mert így nem is próbálkoznék... De olyan nehezen tetszik meg más, hogy már nem tudom mit csináljak :(

Mások meg mindig kérdezgetik, hogy nekem, hogyhogy nincs barátom, mikor mindenkinek tetszem.... hát persze, mindenkinek, csak éppen annak nem kellek, aki nekem kellene. De mégis mit csináljak, jöjjek össze olyan valakivel, aki nem is tetszik, de én neki igen, aztán hátha????? ááááá

2009. nov. 20. 23:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
23:47 -> Látod-látod, ezt tanácsolod NEki, de lehet, hogy akibe halálosan szerelmes voltál, Neki nem tetszettél annyira, és később szeretett Beléd. És ha valaki, akkor, azt tanácsolja Neki, mint Te, most, a kérdezőnek, lehet nem lenne a férjed. :P Érted? :D
2009. nov. 20. 23:53
 12/16 anonim ***** válasza:

Mi nem jártunk. Egy ifjúsági csoportba jártunk a gyülekezetben, és akarta vagy nem ,hetente egyszer egy csapatban voltunk. Soha nem beszéltem vele négyszemközt fél percnél többet, de a közös beszélgetésekből, amik igen értelmesek voltak, megismertem annyira, hogy világossá vált előttem: ehhez a sráchoz szívesen hozzámennék.

Na, ilyen közösségekből van nagy hiány mostanság. Ehelyett járnak sokan egymással, mert különben soha nem találkoznának.

Bár a járás alatt én azt érte, hogy a felek valamilyen szinten egymáshoz tartozónak vallják magukat. Ez korai, vagy egyáltalán nem odaillő akkor, ha nem vonzódsz az illetőhöz, csak ő hozzád.

2009. nov. 21. 00:05
 13/16 anonim ***** válasza:
Hát ezt akár én is írhattam volna. Ritkán tudok szerelembe esni, de akkor nagyon és olyankor srác gyakorlatilag bármit megtehet, mert nem tudom megutálni, amúgy én sem vagyok válogatós, de aki nem jön be, vagy egyenesen taszít azzal nem fogok kezdni, párszor kipróbáltam én szenvedtem tőle csak, hogy "jaj ne már megint találkoznom kell vele", mert annyira nem jött be és itt most nem külsőre gondolok, hanem belsőre. És akibe belezúgtam, annak csak arra kellettem. Ebből kifolyólag sosem volt komoly kapcsolatom, nem azért mert nem vagyok elég komoly hozzá, meg hasonlók, de sosem találtam még olyan pasit akivel kölcsönösen kedvelnénk egymást. Ami a legjobban idegesít, hogy a környezetemben a család a távolabbi barátok mást se tudnak kérdezni, hogy miért nincs barátom...
2009. nov. 21. 00:09
 14/16 anonim ***** válasza:

"akárkibe beleszeretek, csak szenvedek végül miatta... szinte akármit csinálhat velem egy fiú, ha szeretem, akkor sem tudok rá megharagudni, és így folyton csak megalázom saját magam"

Mert mint valahol minden nőt, téged is az agresszív, domináns férfiak vonzanak. Mivel azonban még nagyon fiatal vagy és nincs élettapasztalatod, nem tudod megkülönböztetni az egyszerűen csak bunkó férfit a magas státuszú férfitól (akit a nők elvileg keresnek).

"végre azt hiszem, már nem érdekel, viszont most egy olyan illető tetszett meg, akinek van barátnője...."

Ez is teljesen természetes. A foglalt férfi a nő számára azt jelenti, hogy értékes, keresett férfi. Ezért a nők számára egy foglalt férfi vonzóbb, mint egy nem foglalt. (A férfiak fordítva működnek: nekik nem az a programjuk, hogy megtalálják a legkeresettebb nőt, hanem az, hogy minél több nőt megtermékenyítsenek. Ezért a foglaltság a ffi számára nem vonzó).

"mindenkinek, csak éppen annak nem kellek, aki nekem kellene."

Fordítva. Mint minden nőt, téged is az vonz, ha a férfi közömbös irántad. Ha egy fiú szeretne, azt automatikusan elkönyvelnéd unalmas nyámnyilának. Ennek a biológiai magyarázata ugyanaz, mint az első példában.

Összefoglalásul: az esetedben semmi különös nincs, egy nagyon fiatal lány vagy, akin túlzottan uralkodnak az ösztönei. De ha jobban megérted ezeket az ösztönöket, akkor jobban érteni fogod, mi történik veled.

2009. nov. 21. 05:42
 15/16 anonim ***** válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok, de már közel a harminchoz, és még mindíg nem találtam meg azt a férfit, akibe szerelmes vagyok, és ezt viszonozza és még össze is jöhet a dolog. Egyszerűen így alakult az életem. Én is pont azon gondolkodom, mint Te, hogy akkor most össze kellene e jönnöm valakivel... akárkivel... de korábban mindíg azt gondoltam úgyis csak azzal lehetek boldog, aki iránt érzek is valamit. Most sem hiszem, hogy összejövök akárkivel, de keresem majd más férfiak tekintetét, nem sírok ez a fiú miatt évekig, és megpróbálom megérezni mi lehet mások szívében, milyen mások tekintete. Ha megtalálok egy másik tekintetet, egy olyat amiben megfog valami, akkor már az elején megtudakolom van e valakije, és nem leszek félénk ehhez. Nemrég hónapokig szemeztem valakivel, mire kiderült van barátnője, sokáig senkinek nem mondtam arról semmit ki tetszik nekem, mert nem szeretek beszélni az érzéseimről, de már annyira tudni akartam, és végül meg is tudtam, talán túl későn, túl sokáig néztem, álmodoztam róla... egyre jobban magával ragadott az érzés amit átéltem, amikor a szemembe nézett. Végül nem lett semmi, csak beteljesületlen remények. Most hazudnék ha azt mondanám, hogy nem reménykedek mégis.. annak ellenére, hogy tudom van barátnője, de nem fogom tovább nézni, kerülni fogom, és nem sírok utánna sokáig, mert fogy az idő, és talán boldog is lehetnék.
2009. nov. 21. 08:18
 16/16 anonim ***** válasza:

Én is valami ilyesmiben járok, csak én fiú vagyok. Nagyon könnyen szeretek, csak az a gáz benne, hogy engem nem tud megszeretni senki, így mindig csak szenvedés van belőle. Barátnak persze jó vagyok... Valószínű én csinálok valamit rosszul, bár akárhogy próbáltam, az eredmény nem változott. Olvasom a tanácsokat, de egymással ellentmondanak. Ha kimutatom az érzéseimet, akkor mulya vagyok, ha meg nem, akkor meg érzéketlen. Ha rendes vagyok, akkor elkönyvelnek unalmasnak, ha nem, akkor meg bunkónak. Sehogy se jó ez. :/

De a te problémádra visszatérve: én csak úgy tudom elképzelni, hogy egy lány nem jön össze senkivel, ha vagy nem akarja egyáltalán, vagy túl magasak az igényei. Mellesleg mindig az elérhetetlen kell, aki kéznél volna és szeretne, azt észre sem veszitek. Persze attól még nem kell olyannal összejönni, aki totál nem tetszik, csak esélyt kell adni, nincs veszítenivaló benne.

2009. nov. 21. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!