Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen szerencsétlen?
Miért van nekem állandóan szerelmi bánatom, és miért nem lehetek végre én is boldog? Egyszerűen akárkibe beleszeretek, csak szenvedek végül miatta, mert vagy össze sem jövünk, vagy kiderül, hogy nem illünk össze. A másik dolog pedig az, hogy szinte akármit csinálhat velem egy fiú, ha szeretem, akkor sem tudok rá megharagudni, és így folyton csak megalázom saját magam :( Most legutóbb is majdnem egy évet szenvedtem, egy 1 hónapos kapcsolat miatt, amelyben csak a szexre kellettem volna, és ahol nagyon csúnyán bánt velem a fiú, de én mégsem haragudtam rá, csak vele akartam lenni :( Most végre azt hiszem, már nem érdekel, viszont most egy olyan illető tetszett meg, akinek van barátnője.... És félek, hogy most egy jó ideig majd ő fog tetszeni, és persze nem lehet semmi, mert így nem is próbálkoznék... De olyan nehezen tetszik meg más, hogy már nem tudom mit csináljak :(
Mások meg mindig kérdezgetik, hogy nekem, hogyhogy nincs barátom, mikor mindenkinek tetszem.... hát persze, mindenkinek, csak éppen annak nem kellek, aki nekem kellene. De mégis mit csináljak, jöjjek össze olyan valakivel, aki nem is tetszik, de én neki igen, aztán hátha????? ááááá
Szia!
Mintha magamat olvastam volna! Én pont így vagyok. Én idén nyáron akkorát-de akkorát csalódtam, hogy meg is akartam halni. Borzasztó volt. Pont tőlem is valamelyik nap kérdezte az unokatesóm barátja, hogy van-e pasim. Mondom, nincs, erre ő: Az meg hogy lehet???
Nem tudom. Pedig nem vagyok sem beképzelt, sem semmi, Csak talán kicsit én is túl érzékeny vagyok. Könnyű megbántani, de viszont kiengesztelni is. De mégse... Na mindegy, majd egyszer...
21 éves lány vagyok
Olyannal ne járj, aki nem tetszik. Nem vezet jóra.
Én is ilyen cipőben jártam, mint te. Aki tetszett, rám se bagózott, akinek én tetszettem, az nekem nem kellett.
Túl kell ezt élni valahogy. Nekem 19 évesen teljesült be a szerelem, belémszeretett az, akibe 17 éves korom óta halálosan szerelmes voltam. 15 éve a férjem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!