Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érez az exem ilyenkor? Miért csinálja ezt?
Összejött egy fiúval, de már a kapcsolatuk elején megcsalta őt, úgy hogy lefeküdt velem, aztán egy jó darabig nem találkoztunk, csak beszélgettünk néha néha(telefonon,neten stb.) és utána megint felhívott hogy ő ráér,ha van kedvem akkor talizhatnánk, így hát elmentem rá arra talira,az elején kicsit visszahúzódó volt,fura volt, de aztán egyre közelebb kerültünk egymáshoz és csókolózni kezdtünk. (nagyon élveztük,és mondta hogy ez már nagyon hiányzott neki)
utána megint tartottuk a kapcsolatot egy darabig, de a kapcsolatunk olyan volt mint a hullámvasút,egyszer fent voltunk,egyszer lent.... néha küldözgetett képeket,fehérneműset, de néha meg olyan volt hogy válaszolni sem akart amikor írtam neki, megkérdeztem mi a baja? azt válaszolta hogy utál,gyűlöl engem,de nem csináltam semmi olyat amivel megbántottam volna. és így most megint ott tartunk hogy nem tartjuk a kapcsolatot már jó párhónapja. Kicsit bonyolult ez az egész,de nem értem miért csinálja/csinálta ezt, szerintetek? voltatok már ilyesmi helyzetben?
Szánalmas volt a csaj, hogy megcsalta az új barátját veled, az ex-szel. Remélem megtudta a srác és kidobta a csajt, vagy meg fogja tudni valamilyen módon.
Felejtsd el, ez a vonat már elment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!