Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda fiúként lehet önbizalmam?
Mármint magas vagyok,ápolt,sportos csak az arcom ronda.
De így lehet önbizalmam? Merjek odamenni beszélgetni a lányokhoz?Udvarolni?
Vagy inkább ne terheljem őket a ronda fejjemmel és legyek reális a kinézetemmel?
!8/F
18 csak elírtam.
Jó,de szerintem nem örülnek ha egy ronda fiú megy oda hanem a helyeset várják.
nem... KELL, hogy legyen önbizalmad, mert amennyi erővel nincs, ugyanannyival akár lehetne is :D én így nyomom, pedig nem vagyok "ronda" :)
24F
Lehet önbizalmad, csak nem sokáig marad meg.
Majd elkezdesz próbálkozni a nagy önbizalmaddal és hirtelen rájössz, hogy hoppá minden csaj elküld a fenébe mert nekik a yoloswag alfák kellenek akik utána megcsalják őket meg eldobják ha megunják őket.
Saját tapasztalatból beszélek én is próbáltam de ha csúnya vagy nincs remény, sőt még ha átlagos vagy akkor sincs sok a mai világban, a női társadalom eltorzult, sőt nőnek se nevezhetőek. (tisztelet az 1-2% kivételnek, mielőtt megsértődnének ők is, bár aki tényleg normális az tudja miről beszélek még nőként is, aki pedig megsértődik ezen az ugyanúgy ezek a csótányok közé tartozik)
simán odamehetsz amúgy nemhiszem h ronda vagy:) de ha gondolod írj privit, küldhetsz képet is, és szívesen eldumálok veled h mi a helyzet:)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!