Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne több önbizalmam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne több önbizalmam?

Figyelt kérdés

lehet hülyén fog hangozni, azt se tudom igazából ez milyen kategória.

a lényeg az, hogy betegségből kifolyólag híztam 10 éves korom körül 15 kg kb 3 honap alatt ami rengeteg sokaig kövér voltam. de hala isten ma mar nem kell szednem azokat a gyogyszereket és a kitartó sportnak, diétának koszonhetoen ma már mondhatni jo alakom lett, nem nadszalvékony, de formas:)

viszont nagyon bennem van ez, es ezert tartok az emberek véleményétől, pedig volt már barátom nem is egy, és mostanában olyan fiúk írnak rám ismerkedés céljából hogy azt se gondoltam volna hogy szóba állnak velem és mindegyik azt kérdezi hogy hogy hogy nincs egy ilyen lánynak barátja?:O

magam sem hiszem el hogy szép vagyok, pedig sokan azt mondják... hogy lehetne ezen segíteni?:(

2013. nov. 4. 22:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Menj le a közértbe és vegyél 2 kiló önbizalmat, ennyi. :)
2013. nov. 4. 22:34
 2/10 zotanbro ***** válasza:
rakj ide fel képet és jönnek majd dícsérni ne félj :D majd attól meg jön az önbizalmad.
2013. nov. 4. 22:35
 3/10 A kérdező kommentje:
nem fogok felrakni képet ilyen oldalra:)
2013. nov. 4. 22:35
 4/10 zotanbro ***** válasza:
akkor sajnos soha többet nem lesz önbizalmad :( :D
2013. nov. 4. 22:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Küldj képet és segítek önbizalmat szerezni
 6/10 anonim ***** válasza:
Küldöm az energiát 3...2...1.....
 7/10 anonim ***** válasza:

Neuroasszociációs kondicíonlással. Az agyadban meg vannak erősödve azok az idegpályák, amik akkor épültek ki, amikor beteg lettél és elkezdtél hízni és negatív gondolataid lettek. Ezt úgy tudod kiiktatni, hogy a negatív gondolatokat átformálod pozitív gondolatokká az NLP segítségével (neurolingvisztikus programozás). Vannak jó könyvek ebben a témában. Charles Faulkner - A változás te magad légy c írása is remek vagy Tony Robbins - Ébreszd fel a benned szunnyadó óriást! Motivációs könyvek ezek gyakorlatokkal!

A másik: https://www.youtube.com/watch?v=ihrmSWLp_vw

2013. nov. 4. 22:44
 8/10 A kérdező kommentje:
vegre egy ertelmes valasz:)) nagyon koszonom!
2013. nov. 4. 22:49
 9/10 anonim ***** válasza:
biztosan szép vagy ha így keresik a társaságodat és ilyet mondanak ne félj a múltadtól ha kitartó vagy olyan gyönyörű maradhatsz amilyen vagy csak kitartás és nézegesd magad a tükörbe és simizd magad hidd el egy idő után lesz önbizalmad :)
2013. nov. 4. 22:50
 10/10 A kérdező kommentje:

köszi:)

tenyleg hihetetlen számomra hogy az én skálámon 10/9-10es pasik flörtölnek egyfolytában...

2013. nov. 4. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!