Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelent valamit? Szeretne valamit vagy csak szivat?
Figyelt kérdés
Van 1 fiú a suliból,akivel sokszor összeakad a tekintetem,de van amikor feltünöen nem néz a szemembe,de az esetek 90%-ában néz,de nem szólít meg. Ez a dolog tart már 1 kis ideje...nem tudom miért néz..lehet,h csak unatkozik,de ennyiszer??? A barátnőim azt mondják,azért néz mert bejövök neki..de akkor miért nem szólít meg??2009. nov. 20. 18:38
11/40 A kérdező kommentje:
Amúgy nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
2009. nov. 20. 19:32
12/40 anonim válasza:
Hát akkor ez tök egyértelmű !
Csokit a pasinak !
Drukkolunk :)))
13/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm^^
De nekem még mindig úgy tünik,hogy csak szivatni akar :S
2009. nov. 20. 19:48
14/40 anonim válasza:
Meglásd, elfenekellek !
Na sipirc pasizni.... :))
Laci(41)
15/40 A kérdező kommentje:
De sajna hétfő sokára lesz...am az nagyon gáz lenne,ha elkezdenék köszöngetni neki??
2009. nov. 20. 20:14
16/40 anonim válasza:
Van egy kedvenc mondásom, úgy szól, hogy:
Fog ez menni, hisz már másoknak is "fogott"..... :)))
Csak arra vigyázz, hogy ne lássa azt, hogy a barátnőid árgus szemekkel figyelik a történéseket, sőt még azt se lássa meg, hogy kitárgyaljátok őt....az nagyon lelombozó tud lenni.
Laci(41)
17/40 A kérdező kommentje:
Multkor ott körözgetett körülöttem és ott volt 1 bnöm akkor a bnöm nagyot nevetett mert azért elég feltünő volt én meg mondtam,h aranyos... :)
2009. nov. 20. 20:21
18/40 A kérdező kommentje:
Am valahol máshol tudnánk folytatni ezt a beszélgetést??? :$ pl msn??
2009. nov. 20. 20:28
19/40 anonim válasza:
Szerintem ebben az esetben a szívatás már teljesen kizárt. Szeret a közeledben lenni. Mindenesetre légy óvatos, ha belevágsz akkor az első pár szó , vagy mondat ne legyen túl hosszú. Lehet, hogy megleped ezzel és egy kicsit beparázik. Talán még makogni is fog egy kicsit. Hagyj neki teret. Mindenesetre annyit tuti közölj vele, hogy Te nagyon örülnél, ha lenne folytatás. Talán az első randi is jó ha nem este van ahová esetleg valami menőbb cuccot kell felvenni. Hátha épp nincs neki ilyen.... Inkább valami szabadidős rucis "foglalkozás" ami a célravezetőbb. És ne közvetlen a suli utánra dumcsizd meg mert hátha a haverjai zavarják a nyugodt légkört. Nagyon jó ilyenkor egy kutyasétáltatás ürügye. Akkor mindig van mit megsimogatni, ha véletlen eláll a szava valakinek.
20/40 A kérdező kommentje:
Bár van 1 rosszpontom...mert egyszer 1 másik fiú megölelt elötte és mondta,h szeret... én meg erre azt mondtam,h én is szeretem,de jobban szeretném,ha segítene..uttána ezt a fiút kértem meg,h segítsen..de nem mondott semmit..azóta nem besz :s
2009. nov. 20. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!