Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha rengeteg nő magányos és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha rengeteg nő magányos és várnák, hogy valakinek fontosak legyenek, udvaroljanak nekik és én ezt megtenném gond nélkül, akkor miért nem értékelik és miért nem lépnek velem párkapcsolatba?

Figyelt kérdés
Ronda sem vagyok, tanult is vagyok és széles látókörű srác...:-(
2013. nov. 26. 14:06
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Dowd: elolvastam és uhhh...no comment. De a vége jól sülte el! :D KIrályság. Adj már csajozási tanácsokat prvátban! :D Köszi.:D
2013. nov. 26. 14:58
 12/20 anonim ***** válasza:

Hát gratulálok neked Dowd,de ehhez kib***ott nagy szerencse kell,hogy egy lány visszaírjon akár társkeresőn is,vagyis én így veszem észre,hát még ahhoz,hogy össze is jöttetek.Én örülök neki,legalább más boldog,ha már én nem lehetek. :/

Nekem meg soha életemben nem volt még szerencsém semmibe sem,szóval erre sajnos nem alapozhatok.Pedig évek óta próbálkozom társkeresőkön is,de az is csoda ha valaki egyáltalán visszaír.

2013. nov. 26. 15:54
 13/20 anonim ***** válasza:

Félre érthető volt amit irtam ezek szerint, de a lánynak nem én irtam. Én felregisztráltam, és pár napig nézelődtem (újdonság varázsa), aztán ennyi.

Ő irt rám, (emailt kaptam az odlaltól h. van üzenetem) és úgy kezeltem mint a többi üzit. (elég sok randin, és szexen voltam már túl) A levélben irtak fogtak meg, totálisan más hangvételű, és kidolgozottságú volt mint a többi "kaland".

Ennek a szerencsének volt szakrális előélete (meggyőződésem), de ebbe nem akarnék belemenni.

Nincsenek véletlenek, mondjuk úgy.

2013. nov. 26. 16:02
 14/20 anonim ***** válasza:
Dowd idejében szerintem teljesen másképp álltak a nők (persze a férfiak is) az internetes társkereséshez, ennek is tulajdonítható ez a nagy szerencse. Egyébként én innen GYK-ról taliztam egy angyali arcú, hívő!!, lánnyal, aki olyan szinten kihasznált, mint még senki. Sosem ismerte be, egyszerűen nem látja magát. Teljes mértékben rám tolja azt, hogy én vagyok egy pszichológusi eset, pedig gyakorlatilag full hülyített. De amikor első talin vérig savazta egy volt udvarlóját, aki gazdag családból jött, elit szállodákba vitte, majd lepattintotta, mondván ő nem ért a nőkhöz, akkor kellett volna otthagynom faképnél. De én is hülye voltam, mert kissé belezúgtam. Szóval óvatosan srácok, innen is üzenem.
2013. nov. 26. 16:47
 15/20 anonim ***** válasza:
*Mármint ő pattintotta le a gazdag srácot, mikor oda került a dolog, hogy végre bepróbálkozott. Addig minden fillért elfogadott tőle.
2013. nov. 26. 16:49
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

A hivőket hagyjuk, mert róluk megvan a véleményem...

Nem megbizhatóak, és akkor finom voltam...

2013. nov. 26. 17:03
 17/20 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Hol laksz?
2013. nov. 26. 17:32
 18/20 A kérdező kommentje:
17: priviben írj rám és ott elmondom.
2013. nov. 26. 17:39
 19/20 anonim ***** válasza:

Á, van itt sok tényező.

Egyrészt a nők egyáltalán nem mondják ki, hogy mire/kire vágynak valójában!

Hallottál már olyat egy nő szájából, hogy "én egy magabiztos, vagy inkább beképzelt, aránylag agresszív férfira vágyom, akinek azért van is valami egzisztenciája és szexuálisan eléggé agresszív"? És láttál már ilyen kapcsolatot? :D

Persze nem minden nő akar ilyen macsót, de ez korfüggő is.

Könnyen lehet egyébként, hogy "túl jónak" találnak magukhoz, úgy érzik, hogy túl kedves és intelligens vagy és ők nem biztos, hogy mindezt korrektül viszonoznák. Lehet úgy gondolják, hogy nem biztos, hogy olyan komoly kapcsolatra vágynak, mint ami méltó lenne hozzád, pl azt gondolják, hogy "kiváló férj lehetnél", MAJD!

2013. dec. 10. 11:32
 20/20 anonim ***** válasza:

14-es! Nagyon jó, hogy ezt leírtad! Igen, jó az óvatosság.

Ha a másik fél érzelmileg zsarolja az embert, nagyon gyakran érez az áldozat lelki furdalást, gondolja azt, hogy rosszat tett, holott nem. Néha akár közel bolondot is csinál az "érzelmi zsaroló" a másikból, miközben magát áldozatnak mutatja be. Nem árt, ha az ember próbálja kicsit távolabbról, kicsit objektívebben nézni a dolgokat, ekkor leleplezheti az érzelmi zsarolót és tudatosan tudja kontrollálni a helyzetet!

(A pszichopaták a legszélsőségesebb és legdurvább példa erre, pl a Gázláng c filmben majdnem bolondot csinált a férj egy ártatlan teljesen normális nőből...) Ez persze szélsőség, de az érzelmi zsarolás, a bűntudat manipulálása korántsem elrugaszkodott a mindennapoktól...

2013. dec. 10. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!