Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz, hogy 15 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, hogy 15 éves multam és eddig 2 pasival nyaltam es öszesen 5*-or. Nagyon gáz? Sokan csufoltak ezért.!

Figyelt kérdés

2013. nov. 25. 11:33
1 2 3
 21/29 Moszuke ***** válasza:

én sem értettem a kérdést csak miután tisztázódott a nyalás a kérdező értelmezésében. innentől kezdve viszont nem tudom miért nem lehet válaszolni neki a vérszívást mellőzve azt kész?:D

nyilván nem egy szutyok fórum hatására fog elgondolkozni az életén meg a helyesírásán, fogalmazásán...

ennyi idősen, 5x csókolózni nem gáz.

mi is voltunk fiatalabbak és annó is voltak 15éves terhes lányok.. na az már gáz.

2013. nov. 25. 16:35
 22/29 Kunci77 válasza:
100%
Szerintem az sokkal nagyobb gáz, hogy nem tudsz helyesen írni. De szerencsére még elég fiatal vagy ahhoz, hogy ezen változtass!
2013. nov. 26. 14:10
 23/29 anonim válasza:
100%

El nem tudom képzelni ,hogy a szüleid hogyan nevelnek téged.

A csókolózás nem gáz, de a butaságod az igen!

2013. nov. 27. 13:57
 24/29 anonim ***** válasza:
Szégyen vagy, te szuka :D
2013. nov. 27. 16:09
 25/29 diamondtiara válasza:
szia! szerintem nem tartozik senkire a magánéleted és nem hiszem hogy érdekel is valakit! de ha már kérdezted akkor én válaszolok és nem kommentálom az ocsmány szókincsedet és a helyesírásodat. nem az én bajom! amúgy csak hogy tudd! aki már 15 évesen így beszél abból nem lesz tisztességes nő. ha így folytatod és csak azzal foglalkozol hogy minél több fiúval ocsmánykodj akkor csak azt tudom mondani hogy olyan lány leszel akire nem nőként tekintenek a fiúk hanem konkrét játékra! nem fog akadni az egész városodba olyan srác aki esetleg tisztességes párkapcsolatot élne veled. ha így fojtatod 20 éves korodra feléled az egész osztályodat vagy akár az egész iskoládat! nem fog rád senki úgy nézni hogy nem sz jutna eszébe hogy 'ringyó'. sajnálom hogy így beszélek de erre nem lehet szép szót találni! 15 évesen a tanulással kéne foglalkoznod és nem azzal hogy hány pasival jártál! ha neked csak ez a fontos nagy valószínűséggel az utcán fogsz kikötni! a tanulás az első! hogy megalapozd a jövődet tanulnod kell és ebben a korban nem is kéne ezzel foglalkoznid! ismerek pár lányt akik 16 évesek. nincs pasijuk. nem is volt. viszont kitűnő tanulók, rengeteget olvasnak és nagyon műveletek. ezen kívül van idejük arra hogy elmenjenek a barátaikkal színházba vagy moziba. szeretik őket a tanárok és mindenki tudja hogy ők olyanok akikkel nem lehet csak úgy játszani! és tudod mit? ennek meg is lett az eredménye! ez 2 éve volt. most boldog párkapcsolatot élnek mind a ketten és mind kettőjüket fölvették egy kiváló egyetemre! és úgy végeztek a gimiben hogy lehet hogy nem feküdtek le senkivel! és szerintem ez a helyes! aki már kiélt 15-16-17-18 éves korában annak nem biztos hogy jó lesz. sőt! 80% hogy nem lesznek sikeres emberek. de akik a te korodban tanulnak és nem csak a buli meg a pesik vannak akkor biztos hogy egyetemre mennek. jól fizető munkájuk lesz. 90%-a megtalálja a szerelmet! gyerekeik lesznek és nem lesznek utcalányok! szerintem nagyon gyorsan kezdj el normálisan élni és felejzsd el ezt az egész fiú dolgot. és ne törődj másokkal! törődj magaddal és a jövőddel. ha csúfolnak csak azt jelenti hogy végtelenül ostobák. ja. amúgy 11 éves vagyok. ha én tudom ezt neked is illene. mondjuk.
2013. nov. 29. 18:21
 26/29 anonim ***** válasza:

A feltett kérdésre a válaszom : nem!

Az én kérdésem : Mi a csodáért reklámozod? Ha nem tudnák, nem csúfolnának. Szerintem a többiek is csak tódídanak ( hazudnak, túloznak )-

Egyébként a viselkedésed, a kifejezésmódod, az udvariatlanságod - az valóban GÁZ!

2013. nov. 30. 07:52
 27/29 anonim ***** válasza:
Szerintem sokkal gázabb,hogy nem tudsz írni...
2013. dec. 1. 11:51
 28/29 anonim ***** válasza:
diamondtiarának teljesen igazat adok.Ezek szerint ő "csak" 11 éves,de több esze van mint itt a legtöbb kommentelőnek!
2013. dec. 1. 19:17
 29/29 diamondtiara válasza:
köszönöm:)
2013. dec. 7. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!