Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki/ Gáz hogy ennyi pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki/ Gáz hogy ennyi pasival voltam már?

Figyelt kérdés

21éves vagyok, összesen 11 pasival feküdtem le.

Ezek közül: 4el akivel megbeszéltük hogy csak szexelünk.

4 akivel jártam 2-3 hónapot

3 akivel komoly kapcsolatom volt.

2013. nov. 6. 09:42
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
68%
az a gáz ha közbe vlt komoly kapcsolatod
2013. nov. 6. 09:43
 2/22 anonim ***** válasza:
64%
nem gáz. agyszintednek pont megfelelő számarányok.
2013. nov. 6. 09:44
 3/22 Je Veux ***** válasza:
100%

Nem mindegy? Tudsz rajta változtatni? Itt most úgyis mindenki qrvának fog titulálni.. nem igazán értem miért akarod ezt hallani, mert szerintem te is tisztában vagy vele, hogy itt csak ezt kaphatod.

Szerintem sok egy kicsit, bár ettől én még nem ítéllek el, szíved joga, ribinek se tartalak miatta. Egyszerűen csak sok nekem. A szexkapcsolattal önmagában nincs problémám, nekem is volt, tehát a képbe nekem inkább a 4 2-3 hónapos kapcsolatod nem fér bele.

Az is csak azért, mert nekem egyszer volt ilyen rövid kapcsolatom, akkor még 15 voltam és nem feküdtem le vele. A többinél valahogy jól választottam és legalább fél évig tartott.

Lényeg, hogy szíved joga hány emberrel voltál, de itt nem várj túl sok jót. :)

2013. nov. 6. 09:46
 4/22 anonim ***** válasza:
40%
Most ez az új divat lányok? Hogy kiírjátok hány pasival feküdtetek le és várjátok a feloldást?
2013. nov. 6. 09:46
 5/22 anonim ***** válasza:

És hány pasit szoptál le,ez sem mindegy...:)

http://www.youtube.com/watch?v=VjPn8FPoSLE

2013. nov. 6. 09:48
 6/22 anonim ***** válasza:
39%
Ez már ribaņç kategória.
2013. nov. 6. 09:52
 7/22 anonim ***** válasza:
78%

Nem.

22 éves vagyok és 4 csajjal voltam. Nem sok.

Viszont ha 20-al lettem volna, akkor engem senki nem szólna le, mert férfi vagyok. Ellenben a csajokat piszkálja mindenki, hogy r****c így meg úgy.

Nem ciki, te életed, neked kell jól érezned magad.

2013. nov. 6. 10:02
 8/22 anonim ***** válasza:
58%

Nekem nagyon sok lenne. Az hogy neked sok e, azt csak te tudod.

Te életed, te tudod, hogy mi a jó neked. Ha közben rájöttél, hogy mégse jó ez így, akkor még lehet időben változtatni.

20L

2013. nov. 6. 10:08
 9/22 anonim ***** válasza:
59%

Sztem kevés, főleg, hogy nem vagyok benne. :)

Amúgy meg hülye kérdésre, hülye válaszokat is kapsz. Sztem meg egyáltalán nem sok, nem tudom, mit dramatizálják túl, hogy ki és hány pasival volt már. Fiatal vagy, inkább most éld ki magad, ne házasság közbe, 2 gyerek után jusson eszedbe. Mindenki annyival szexel, amennyivel akar, felőlem lefekhetsz 100 pasival is, ha Neked ez jólesik, csináld. Csak észnél légy, hogy kivel/hogyan teszed, bár ahogy látom, egyik sem egyéjszakás durrbele kufirc, szóval azért magadra vigyázz!

24/F

2013. nov. 6. 10:24
 10/22 cookie monster válasza:

Igen, ez érdekes... hogy egy pasi bármennyi csajjal lefeküdhet és semmilyen negatív jelzőt nem kap, addig egy csajt X srác után már minden fajta ribizlinek elmondanak.

Ahogy érzed... bár én a helyedben ezt nem hangoztatnám nagyon, mert hát sok beszűkült látókörű ember van.

/Mielőtt valaki fennakadna a válaszomon : csak egy emberrel feküdtem le életem során és nem is tervezek többel. /

2013. nov. 6. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!