Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegnek számitok ha 1 fiunak szuenteltem az egész életem, de elötte még sosem voltam pasival? Folytatás lenn.
Ez szerintem sok mindentől függ, hány év éves vagy, érdekel téged a srác testileg vagy csak lelkileg, stb...?
Én lány vagyok és a fiukat szeretem, de van egy barátnőm, akivel annyira szeretjük egymást, hogy akár együtt is lehetnénk (csókolóztunk is)... Elgondolkoztam azon, hogy leszbikus vagyok-e, de a egy ideje van egy barátom és nagyon szeretjük egymást:)
(ezen a barátnőmön kívül egy lánnyal sem értettük ilyen jó meg egymást)
Van egy ismerősöm, ő lány, de ugyanezen ment keresztül. Amióta megbékélt azzal, hogy a lányokhoz vonzódik, azóta teljes életet él. Mi meg csak meresztjük a szemünket, ő volt a legnagyobb férfifaló.
Ilyen az élet. Sok boldogságot!
Hát erősen annak számítasz. Két fiú szerelmi kapcsolatban, ez valahol elég közel áll a melegség szótári definíciójához.
Ugyanakkor biztos hallottad már, hogy a szerelem vak! Szerintem igazából csak az érzéseid számítanak. Meleg, bi, hetero, ezek csak címkék, nem ezek a fontosak. Hallgass a szívedre, legyél azzal, aki boldoggá tesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!