Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz, hogy 15 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, hogy 15 éves multam és eddig 2 pasival nyaltam es öszesen 5*-or. Nagyon gáz? Sokan csufoltak ezért.!

Figyelt kérdés

2013. nov. 25. 11:33
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
92%

Multam- múltam

Kel- kell

Nyalni- orális szex.

Nem tudom hol élsz, de írni, kommunikálni ott is meg lehet tanulni.

Vagy a magyartanár tanított így írni???

2013. nov. 25. 12:12
 12/29 anonim ***** válasza:

Ugyan... ez semmiség. Aki 14 évesen szül, az a nagy dolog. Szerintem a szerelmi életed ne mások el árásaihoz igazitsd hanem ahhoz hogy neked mi jò.

És ha másoknak ez nem tetszik akkor ne foglalkozz velük.

2013. nov. 25. 12:12
 13/29 anonim ***** válasza:
86%
Ja: patoghatsz - pattoghatsz
2013. nov. 25. 12:13
 14/29 BlackSword ***** válasza:
100%
Hát látom Téged sem az eszedért tartanak...
2013. nov. 25. 12:17
 15/29 A kérdező kommentje:
akinek nm tetszik ne nézze és ne kotekedjen :O
 16/29 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem ha a hétvégén a dizsiben lepippantasz 5 skacot, 3-an megdugnak meg 2 még s3ggbe is rak, akkor egyenesbe jössz és helyreáll a renoméd, csak ne felejtsd el posztolni a faccsén.
 17/29 anonim ***** válasza:
81%
Én miért nem találok sehol egy ilyen ostoba r1bancot? ez az álom komolyan, fel sem fogja az életet körülötte:)
2013. nov. 25. 12:23
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Azért csúfoltak, mert csak nyaltad őket, viszont nem kaptad be nekik. Ilyet nem illik csinálni 15 évesen kisasszony. Tessék bekapni nekik.
2013. nov. 25. 12:34
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha van egy kis eszed akkor felfogtad, hogy itt és nem csak itt hanem mindenhol (kivéve ahol laksz)a nyalás alatt a nemi szerv izgatását értik.

És azért nevetnek ki és csufolnak édesem mert ők tudták mit jelent.

Mégegy dolog ha nem akarod elfogadni mások kritikáját akkor hallgass.

2013. nov. 25. 13:29
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Jó, nem akartam kötekedni, de ha te így, akkor én is.

Képzeld, én is tanultam informatikát (meg magyart is), mégis ki tudom írni, hogy "5-ször". Meg a "pattoghatsz" szót sem úgy írom, hogy "patoghadsz". Ha ennyire überfrankó infós vagy, telepíts már egy helyesírás-ellenőrzőt, kérlek!

Mellesleg nem "minden szavadba" kötöttünk bele, csak neked sikerült épp a mondat állítmányát elcseszned. Az meg, hogy tök mást jelent így a kérdésed, mint amire gondoltál, az nem a mi bajunk. Azért egyedül magadat kell okolnod, hogy egy olyan tök egyszerű szót, mint a "csókolózni", képtelen vagy rendesen leírni.

A normális válasznak meg alapfeltétele a normális kérdés.

Inkább vond le a tanulságot, és mondjuk egy szimpla csókot ezentúl ne nevezz nyalásnak! Mert ha te máshol elmondod, hogy két pasit nyaltál, akkor rajtad kívül mindenki úgy fogja érteni, hogy a popólyukát nyalogattad. És nem ők lesznek a hibásak, amiért ezt gondolják, mert egyszerűen Te nem vagy tisztában a szavak jelentésével.

Csak ezért nem kötözködni kéne, és kardoskodni amellett, ami nem igaz, hanem tudomásul venni, hogy elszúrtad.

Mellesleg nem gáz egyáltalán, ha 2 pasival csókolóztál. :)

2013. nov. 25. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!