Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, hogy 15 éves multam és eddig 2 pasival nyaltam es öszesen 5*-or. Nagyon gáz? Sokan csufoltak ezért.!
Multam- múltam
Kel- kell
Nyalni- orális szex.
Nem tudom hol élsz, de írni, kommunikálni ott is meg lehet tanulni.
Vagy a magyartanár tanított így írni???
Ugyan... ez semmiség. Aki 14 évesen szül, az a nagy dolog. Szerintem a szerelmi életed ne mások el árásaihoz igazitsd hanem ahhoz hogy neked mi jò.
És ha másoknak ez nem tetszik akkor ne foglalkozz velük.
Ha van egy kis eszed akkor felfogtad, hogy itt és nem csak itt hanem mindenhol (kivéve ahol laksz)a nyalás alatt a nemi szerv izgatását értik.
És azért nevetnek ki és csufolnak édesem mert ők tudták mit jelent.
Mégegy dolog ha nem akarod elfogadni mások kritikáját akkor hallgass.
Jó, nem akartam kötekedni, de ha te így, akkor én is.
Képzeld, én is tanultam informatikát (meg magyart is), mégis ki tudom írni, hogy "5-ször". Meg a "pattoghatsz" szót sem úgy írom, hogy "patoghadsz". Ha ennyire überfrankó infós vagy, telepíts már egy helyesírás-ellenőrzőt, kérlek!
Mellesleg nem "minden szavadba" kötöttünk bele, csak neked sikerült épp a mondat állítmányát elcseszned. Az meg, hogy tök mást jelent így a kérdésed, mint amire gondoltál, az nem a mi bajunk. Azért egyedül magadat kell okolnod, hogy egy olyan tök egyszerű szót, mint a "csókolózni", képtelen vagy rendesen leírni.
A normális válasznak meg alapfeltétele a normális kérdés.
Inkább vond le a tanulságot, és mondjuk egy szimpla csókot ezentúl ne nevezz nyalásnak! Mert ha te máshol elmondod, hogy két pasit nyaltál, akkor rajtad kívül mindenki úgy fogja érteni, hogy a popólyukát nyalogattad. És nem ők lesznek a hibásak, amiért ezt gondolják, mert egyszerűen Te nem vagy tisztában a szavak jelentésével.
Csak ezért nem kötözködni kéne, és kardoskodni amellett, ami nem igaz, hanem tudomásul venni, hogy elszúrtad.
Mellesleg nem gáz egyáltalán, ha 2 pasival csókolóztál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!