Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Amikor megpróbálok csajozni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor megpróbálok csajozni, akkor miért izgulok annyira, hogy már remegek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 21 éves vagyok és amikor megpróbálok csajozni,akkor mindíg nagyon izgulok stb a gyomrom görcsbe rándul, a lépteim, menésem bizonytalan.. értitek...Még soha sem volt barátnőm. Talán azért nem, mert izgulós vagyok minden téren... Nem szeretek a központban szerepelni mert akkor rámjön a "pánikroham". Mit tegyek, hogy ez fel oldódjon és végre legyen egy normális párkapcsolatom? Köszönöm a segítő válaszokat.

2013. nov. 24. 22:29
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
De viszont elértem azt a szintet, hogy a szemükbe merek nézni és mind addig nem veszem le a tekintetemet rolluk, amíg elnem néznek ők máshová... Remélem ez már haladás.. Szerinted? :) Tudom-tudom ennél többet ellene tennem leszólítani vagy valami. Annyira merész azért nem vagyok.
2013. nov. 24. 22:51
 12/19 A kérdező kommentje:
Félek, hogy beégek.
2013. nov. 24. 22:53
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem jó az kezdésnek ha szemezel velük csak nehogy azt higgyék hogy valami bajod van velük:Dszóval ha szemeztek próbáljmeg vidámnak és felszabadultnak tünni még hogyha nem is vagy az :Dezzel az oda megyek kezdeményezés dologal meg az a baj szerintem hogy kicsit hatás romboló csak ugy oda menni valakihez hogy hello szia szépvagy :D minden lánynak van egy zsánere soknak elég hasonló csak meg kell találni hogy az adott lány mitől "döglik" és ezt egy látásból nem nagyon lehet megmondani, habár nem lehetetlen :D
2013. nov. 24. 22:56
 14/19 A kérdező kommentje:
Vannak olyan lányok is, akik csak a barátot látják bennem.... magánjellegű kis titkaikat megosszák nekem... Nemtudom, hogy miért bíznak meg bennem ennyire...
2013. nov. 24. 22:59
 15/19 anonim ***** válasza:
Hát azért mert normális srác vagy ,de amint tapasztalhatod ez sok lánynak kevés :/
2013. nov. 24. 23:02
 16/19 A kérdező kommentje:
Lehet azért nemfogok magamnak találni senkitsem mert rendes vagyok. Vagy csak rossz helyen keresek? Nemjött el még az én időm? Talán túl magasra helyeztem a mércét?
2013. nov. 24. 23:07
 17/19 anonim ***** válasza:
Hát lehet hogy vagy valamelyik miatt vagy lehet hogy mindegyik dolog rossz és rosszul próbálkozzol nemtudom,de az tény és ezt a saját tapasztalatom alapján mondom hogy igenis nehéz rendes lányt találni aki van olyan szép hogy te észreved ,és egy fiúnak nem elég hogy kinéz valahogy és rendes,értelmes srác,tiszteli a barátnőjét vagyis a jelöltet ez már kevés hogy egy ilyen "ritkaságot" kifogj és viszont meg akarjon ismerni, szóval nem könnyű de nemis lehetetlen !:)
2013. nov. 25. 14:22
 18/19 anonim ***** válasza:
én nem vagyok ilyen idegroncs mint te de idegen lányokhoz nem tudok odamenni, de majd fűvel vagy Xanaxal hátha
2013. nov. 25. 15:51
 19/19 A kérdező kommentje:
:S
2013. nov. 25. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!