Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kell csajozni, udvaroln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell csajozni, udvarolni? 20F

Figyelt kérdés

Még sosem volt barátnőm.Nem tudom hogyan kezdjek hozzá.Nem igazán voltam lányok társaságában.Így még elég idegen az egész.Átlagos srác vagyok.Az ismerkedés menne 1-2 nagy levegő után,viszont utána azt se tudom mit merre meddig.

Tanácsokra lenne szükségem

2013. aug. 30. 21:32
 1/4 anonim ***** válasza:
69%

Kóla: 350 ft

egy szál rózsa: 400 ft

Mikor mélyen a szemébe nézel és azt mondod:

- Tudtad, hogy a A DNS lánc lánszemeit (dezoxiribóz+4 lehetséges variáció (ATCG)+dezoxiribóz) foszfát (PO4) tartja össze, tehát így néz ki:

(C5OH7) (C5H4N5) (C5H5N2O2) (C5OH7)

(PO4) (PO4)

(C5OH7) (C4H4N3O) (C5H4N5O) (C5OH7)

(PO4) (PO4)

megfizethetetlen.

2013. aug. 30. 21:35
 2/4 anonim ***** válasza:
1#- XDXDXD
2013. aug. 30. 21:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezt holnap kipróbálom XD
2013. aug. 30. 21:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Első! Nagyot szakadtam. Ekkora poént!

Am kérdezőnek: legyél kedves! Az jó pont.

2013. aug. 30. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!