Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Audival jobban fogok tudni csajozni?
Figyelt kérdés
Az az igazság hogy nem buknak rám a csajok, arra gondoltam hogy veszek egy A6-ost, és azzal fogok járkálni, hátha jobban felfigyelnek rám.. nagy hülyeség?2013. aug. 14. 18:11
2/18 anonim válasza:
attól még nem fogsz jobban bevágódni senkinél :D max az árokba :D
3/18 anonim válasza:
Az autó miatt nem fognak jobban szeretni (csak a nagyon ostobák), de ha növeli az önbizalmad, az már sokat segíthet.
4/18 A kérdező kommentje:
Az önbizalmam nagyon növelné.
2013. aug. 14. 18:15
5/18 anonim válasza:
Jobban. Főleg, ha megállsz egy szórakozóhely előtt, akkor csak úgy tapadni fognak rád a lányok. Én is kopasz ronda csúf vagyok, de amióta hófehér Audival járok, azóta minden lányt megkapok , akit akarok. Hiába a külső számít, és egy hófehér Audival nagyon könnyen megy, meg pénzzel is. Ezért vettem fel hitelt.
6/18 anonim válasza:
Akkor sem rád buknak majd hanem a kocsidra...
7/18 anonim válasza:
autista lennél az növelné az önbizalmaD?szerinted milyen szutyok retek nő az aki a kocsira izgul?attól mert audiban ülsz még lehetsz egy balta arcú tahó...
8/18 anonim válasza:
Figyelj vedd meg a kocsit de ha ronda vagy leszarják XD max a kocsidat fogják nézni.
9/18 anonim válasza:
Igen. Ha nem nézel ki jól, akkor csak pénzzel meg kocsival tudod kompenzálni. Hitelre viszont ne vegyél, mert a gatyád is rámegy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!