Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jobban lehet csajozni öltönybe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobban lehet csajozni öltönyben, vagy az amit Barney csinál az eljesem fikció?

Figyelt kérdés
2013. júl. 10. 20:18
 1/7 anonim ***** válasza:

Nagyon sok lánynak/nőnek bejön az öltöny. Jómódúság, pénz, férfiasság....

Egyfajta egyenruha :) Viselj öltönyt, nem bánod meg, én sem bántam meg :)

2013. júl. 10. 20:20
 2/7 moonlightsentinel ***** válasza:
Hát igen, valamennyire az öltöny a határozottság, jómód, vezetői készség jelképe, és ez bejön sok lánynak, nem alaptalan a dolog. De nyilván vannak olyan helyzetek, ahol röhejes öltönyben megjelenni :)
2013. júl. 10. 20:22
 3/7 anonim ***** válasza:
hát nem tudom, az öltöny se jó választás mindenhova, valami lazább helyen én inkább azt gondolnám rólad, hogy felszínes vagy és magamutogató, fel akarsz vágni, plusz el vagy szállva... mármint egy romkocsmába öltönybe pl. valahogy nem állna össze a kép... Barney nekem pedig elég fiktív, bár tény, hogy jó kis karaktert alkottak nki a rendezők
2013. júl. 10. 20:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha van pénz hozzá akkor igen:)
2013. júl. 10. 20:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Tegyük hozzá ez olyan 25-30 év körül kezd csak müködni szóval ha most ilyen 18 év körüli értelem kérdezi ezt akkor nem müködik számodra.
2013. júl. 10. 21:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem akár még egy romkocsmába is belefér az öltöny. Előttem van a kép, hogy egy öltönyös fickó fekete BMW-vel megérkezik a kocsma elé, bemegy, leül egyedül iszogatni a bárpulthoz aztán felszed egy csajt és hazaviszi...
2013. júl. 10. 22:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja igen , a filmekben így működik de a kérdező szerintem a való életre célzott a kérdésében! :)
2013. júl. 10. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!