Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Audival jobban fogok tudni csajozni?
Egy olyan tucat fostalicskával akarsz menőzni?
Ha valami komolyabb tekintélyre vágysz, minimum egy Lamborghini 2012es modell, vagy egy Bugatti veyron kell(Kb 350 000 000 ft).
Akkor még a római Pápát is megkapod...
18:16-nak van igaza: a lányok a pénzeden és a kocsidon kívül semmi mást nem néznek, ezzel legalább össze tudsz szedni jópár csajt.
Hitelre viszont a legnagyobb ökörség venni. Adósságspirál lesz a vége.
Engem nem lehetne kocsival levenni a lábamról :) Az üzleti partnerem többek közt luxus kocsik árusításával is foglalkozik, így nem nagyon ájulok tőlük el. Csak tetszik pl a lamborghini :) De magamnak nem szeretnék.
A Ferrarit is szeretem nézegetni :)
"...Inkább kavicsok és szemetek között lépkedjek, mint egy mű mellek között egy mű májér szar legyek..."
De az az igazság, hogy csak meg kell nekik pittyegtetni és a bugyi nem marad szárazon. Nekem csak egy elcseszett biciklim van, de ha lenne olyan kocsim, ami nem doglene be percenként, akkor én ki is tudnám használni, de csak mint közlekedési ezköz kellene.
Nem akarsz véletlenül nekem is venni egy ilyesmit? Elég lenne 1,5literes... :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!