Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Audival jobban fogok tudni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Audival jobban fogok tudni csajozni?

Figyelt kérdés
Az az igazság hogy nem buknak rám a csajok, arra gondoltam hogy veszek egy A6-ost, és azzal fogok járkálni, hátha jobban felfigyelnek rám.. nagy hülyeség?
2013. aug. 14. 18:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

Egy olyan tucat fostalicskával akarsz menőzni?

Ha valami komolyabb tekintélyre vágysz, minimum egy Lamborghini 2012es modell, vagy egy Bugatti veyron kell(Kb 350 000 000 ft).

Akkor még a római Pápát is megkapod...

2013. aug. 14. 18:22
 12/18 anonim ***** válasza:
Ez túl maffiás. Mondom nekem hófehér Audim van, én használtan vettem 3 millió ftért. Felőlem azt is megveheted, csak ne feketében, hanem kékben, vagy pirosban. Nagyon buknak rá a csajok, mert nem ijednek , meg hogy most te maffiózó vagy, hanem egy színes egyéniség!!! Én a lakásra vettem fel a hitelt. Egyszer élünk, legalább a mostani éveimben legyek sikeres. Tedd te is ezt.
2013. aug. 14. 18:25
 13/18 anonim ***** válasza:

18:16-nak van igaza: a lányok a pénzeden és a kocsidon kívül semmi mást nem néznek, ezzel legalább össze tudsz szedni jópár csajt.

Hitelre viszont a legnagyobb ökörség venni. Adósságspirál lesz a vége.

2013. aug. 14. 18:26
 14/18 anonim válasza:
Szép, meg minden. Nekem is Audim van, de a többieknek igazat adok !
2013. aug. 14. 18:28
 15/18 anonim ***** válasza:

Engem nem lehetne kocsival levenni a lábamról :) Az üzleti partnerem többek közt luxus kocsik árusításával is foglalkozik, így nem nagyon ájulok tőlük el. Csak tetszik pl a lamborghini :) De magamnak nem szeretnék.

A Ferrarit is szeretem nézegetni :)

2013. aug. 14. 18:29
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem. Mert a BMW a király! 4 karika az olimpiára sem elég :)
2013. aug. 14. 19:06
 17/18 anonim ***** válasza:

"...Inkább kavicsok és szemetek között lépkedjek, mint egy mű mellek között egy mű májér szar legyek..."

De az az igazság, hogy csak meg kell nekik pittyegtetni és a bugyi nem marad szárazon. Nekem csak egy elcseszett biciklim van, de ha lenne olyan kocsim, ami nem doglene be percenként, akkor én ki is tudnám használni, de csak mint közlekedési ezköz kellene.

Nem akarsz véletlenül nekem is venni egy ilyesmit? Elég lenne 1,5literes... :-D

2013. aug. 14. 19:07
 18/18 anonim ***** válasza:
szia. Jobban fogsz tudni. Persze kell mellé duma, stb. is. Nekem volt több autóm is , új is , tudom a különbséget. Simán buknak a kiscsajok a brére. Viszont az az audi másra nem jó, csak csajozni, ritka egy fostalicska, főleg a motorja, számitszhatsz többszázezeres kiadásokra, kösd fel a gatyád.
2013. aug. 14. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!