Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy ilyen srácról? Kort és nemet is írjatok. (videó)

Figyelt kérdés

2013. nov. 23. 23:52
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Akkor válaszolok, úgy vettem észre a legtöbb ilyen mentalitással rendelkező ember eléggé beképzelt lesz mert onnantól fogva lenézik azokat akik nem ugyanígy állnak az élethez hanem valamivel egészségtelen. Többségük felszínes és folyton azok aggódik éppen hogy néz ki a teste vagy mennyit kell még edzenie, hogy itt-ott tökéletes izmai lehessenek és mindenkinek csak azt tudják tanácsolni, hogy kövesd a példáját. Unatkozol? gyúrjál! Nincs barátnőd? gyúrjál! Állandóan csak a gyúrást szajkózzák.

Én ezt vettem észre és ez a véleményem.

2013. nov. 24. 00:05
 12/26 anonim ***** válasza:
Véleményt kértél, Yoda megmondta, viseld el vagy ne írj ki kérdést b*szki...
2013. nov. 24. 00:05
 13/26 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, hogy el mertem mondani a véleményemet a kérdésedre, de háát nem is értem hogy akkor miért kéred ki mások véleményét, ha eleve nem is akarod elfogadni, csak azt amit hallani szeretnél..

És képzeld nem kell bemutatni az ilyen srácokat, nekem is van jó pár haverom, akitől évek óta mást nem hallok, csak a folyamatos edzésről szóló baromságokat, más témájuk nincs is.

K*rvára nem mondtam, hogy a sporttal lenne bajom, én is úsztam 8 évig, szóval nem kell ezt sem bemutatni, de mégegyszer bocsáss meg, hogy elmertem mondani a véleményem :/

2013. nov. 24. 00:09
 14/26 anonim ***** válasza:
Én csak erre a street workoutra reagálnék, sztem ez úgy marhaság ahogy van. Nem arra találták ki a játszóteret, hogy ott majomkodj (kb pont ezt csinálja a srác) és nem is biztonságos. A terembérlet meg minden csak nem drága és itt nehezen esel betonra fejjel lefelé...
2013. nov. 24. 00:12
 15/26 A kérdező kommentje:
Játszótér? :D Szerinted melyik gyerek éri fel a 2 méter magasan levő rudat? Street workout park, Magyarországon is van bőven. [link]
2013. nov. 24. 00:15
 16/26 A kérdező kommentje:
Yoda Master én csak az egész napos edzésbe kötöttem bele. Napi 1,5-2 óra nem olyan sok. Ez nem úgy megy, hogy minél többet csinálod annál izmosabb leszel.
2013. nov. 24. 00:17
 17/26 anonim válasza:

Hallod senkit nem érdekel, hogy te mit gondolsz erről!

Tartsd meg magadnak a véleményed, örülj annak hogy tetszik ez a sport meg a fiú, aztán feküdj le aludni!

Yodának meg igaza van, az ilyeneknek másból nem áll az élete csak az edzésből, meg a feszengésből!

Amúgymeg napi 1 óra edzés, kétlem hogy elég lenne.

Nézz utánna mennyit foglalkoznak magukkal, akik ilyen "sportba" fognak, addig ne oszd az észt, még te sem vagy tisztában mit beszélsz!

2013. nov. 24. 00:23
 18/26 A kérdező kommentje:

Hallod senkit nem érdekel, hogy te mit gondolsz erről!

-Titeket kérdeztelek róla.

Amúgymeg napi 1 óra edzés, kétlem hogy elég lenne.

- 1,5-2 órát írtam, próbálj meg csak 30 percen keresztül fekvőzni, húzódzkodni stb.

Nézz utánna mennyit foglalkoznak magukkal, akik ilyen "sportba" fognak, addig ne oszd az észt, még te sem vagy tisztában mit beszélsz!

-Látom te is jártas vagy a témában.

2013. nov. 24. 00:30
 19/26 anonim ***** válasza:
bejön
2013. nov. 24. 00:43
 20/26 anonim ***** válasza:

Akkor, hogy tisztázzuk az időráfordítást:

Egy testépítő egy héten átlag 4 alkalommal edz, alkalmanként 1-1.5 órát. Emellé esetlegmég végezhet aerob/ kardió edzést, egy héten ez mondjuk 3-4 óra.

Azért ez nem olyan sok.

Engem egyébként zavarnak már az olyan emberek akiknek az egészséges életmód a mániájuk.

Iszonyatosan túlzásba viszik főleg az étkezés részét, eszik a monoton/íztelen sz*r kajákat,még vendégségbe/éttermekbe is és magyarázzák ennek fontosságát miközbe elfelejtik élvezni magát az evést/az ízeket.

Edzen az ember, nagyjából figyeljen a kajára, de ne mániákusan, grammra kiszámolva midnent...és ne a testépítés/edzés/kajálás legyen 90%ban a témája.

20f

2013. nov. 24. 03:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!