Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy ilyen srácról? Kort és nemet is írjatok. (videó)

Figyelt kérdés

2013. nov. 23. 23:52
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

30 éves férfi vagyok.

Részben egyet értek a videóval.

A súlyzókkal való gyakorlat szerintem hasznos, nem kell elítélni.

Sérülésem volt és képtelen voltam bármekkora súly megemelésére. Sem a vállam, sem a hátam nem bírta. Nagyon sokat segített egy év súlyzózós gyakorlat, amíg megerősítettem magam arra a szintre, hogy már 40 fekvőtámaszt és 15 húzodszkodást meg tudok csinálni. 2 éve egy fekvőtámaszt sem tudtam lenyomni, de még megtartani sem voltam képes magamat fekvőtámasz helyzetben.

Mindazonáltal a gravitáció hatására végzett szabad testmozgás sokkal élvezetesebb, nagyobb vitalitást ad, mint a terembeli súlyemelős testedzés. Télen, latyakban és sárban szívesebben megyek edzőterembe. Fekvőtámaszt a munkahelyemen is tudok csinálni óránként 15öt, ami fitten tart.

A foci és a kosárlabda nagyon sok testi örömet okoz, ha valaki figyel arra, hogy ne sérüljön meg közben, akkor az edzés szint csökkenthető lesz.

Kedvenc eszközzel végzett gyakorlatom a kötél "rángatás" http://www.youtube.com/watch?v=GZUM7OT0FqA

Amihez tényleg nem kell semmi és bárhol végezhető: fekvőtámasz, guggolás, háton fekve bringázás.

Amihez azért kell valami eszköz, de még mindig természetes mozgás és nagy kedvenc: húzódzkodás, mászókás tricepszezések: http://www.youtube.com/watch?v=C7eswK7h8N0

Az egészség megtartásához szükséges az edzés, a masszázs, a táplálkozás, a kiegyensúlyozott lelki állapot. Ebben egyet értek a sráccal. Ha neki lenne repedt gerinc csigolyája lehet, ő is támogatná a súlyzós erősítést. :)

2013. nov. 24. 10:51
 22/26 anonim ***** válasza:

Elolvasva az eddigi válaszokat:

Nem az izom edzése a fontos szerintem, hanem a tesnek az edzése. Ez lehet bármilyen mozgás. Bringázás, úszás, vívás, tenisz, lovaglás, kirándulás, falmászás, evezés, futás, focizás, kosarazás, kézilabda, tai-chi.

Mindegyik biztosítja a keringési rendszer karbantartását. Mindegyik dolgoztatja az izmokat. Mindegyik diszciplínát is tanít, ami a lelki fejlődést is segíti.

A gyúrással az a bajom, hogy nagyon kötött izmokat generál. Azok a sportok, ahol az izom nem csak dolgozik, hanem nyúlik is, nyújtást végeznek benne, egészségesebbnek tartom. A lelki feszültség egyik oka a testi feszültség, amit sokan az edzőteremben szedne össze. :(

2013. nov. 24. 11:01
 23/26 anonim ***** válasza:
Szerintem szép ez az izomzat. Sokan sok felesleges dologgal elcseszik az idejüket, pl, ülnek a számítógép előtt és játszanak stb. Nem kell lehúzni valakit azért, mert sokat edz. Az pedig, hogy izmos nem jelenti azt, hogy hülye is. Nyilván egyeseknek savanyú a szőlő...
2013. nov. 25. 17:42
 24/26 anonim ***** válasza:

"szánalmas hogy ekörül forog az élete. totál megszállott, az ilyen nagyon nem vonzó.. max a teste. de egy 'üres' test személyiség nélkül kell a fenének.."

1. Honnan is tudnád miből áll a napja? (Egy ilyen edzés se tart 1,5 óránál tovább)

2. "üres test személyiség nélkül" Beszéltél vele? Ismered őt közelebbről? Nem! Látsz egy testet és máris azt hiszed hogy ehhez csak üres fej dukál. Ezért van annyi egészségtelenül élő ember: itt egy edzésforma amihez pénz se kell de könnyebb leszólni, megszállottozni azt aki annyit tesz a saját egészségéért amennyit tud mint belátni: míg legtöbben nyugdíjasként össze fogják sz.rni magukat a különféle fájdalmaktól és betegségektől és minden fillérjük gyógyszerre fog elmenni (aminek a mellékhatásaira min. még egy gyógyszer fog kelleni) addig ő sanszos hogy egészséges lesz mint a makk.

Úgyhogy van egy rossz hírem: a hiba a te készülékedben van.

25/F

2013. nov. 25. 19:09
 25/26 anonim ***** válasza:

Látom, néhanyaknak sikerült rágörcsölniük a témára és váltig állítják, hogy ők tudják mi a frankó.

1. Szerintem napi egy, max másfél óra elég ehhez a szinthez. Pl. amatőr testépítőknek is napi 70-90 perc intenzív edzés a javasolt. (A profiknak, akik ebből élnek, versenyeznek - ebből napi kettő)

2. Én már rengeteg feszengő, üresfejű hülyével találkoztam, akik nem hogy izmosak nem voltak, de inkább igazi antifitneszklubot nyithattak volna, és megfordítva; attól, hogy valaki minden nap edz még nem lesz se üresfejű, se se_gfej.

3. A Yoda-félék és követői fekete-fehérben látják a világot, ők az igazi kockafejűek, nem azok, akikről írnak (persze azok között is akad).

4. Valóban vannak éjjel-nappal edző hülyegyerekek, akik még ke*élés közben is magukat és nem a csajt nézik a tükörben, de ha ez nekik jó, akkor egészségükre. De ne általánosítsunk már egy testalkat alapján.

2013. nov. 26. 08:40
 26/26 A kérdező kommentje:
Látom megérkeztek a normális emberek is, akik tudják, hogy mit beszélnek.
2013. nov. 26. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!