Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más fiú is napi szinten érzii...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más fiú is napi szinten érzii ezt vagy csak velem van valami baj?

Figyelt kérdés
Minden nap, amikor megyek a suliba és a buszmegállóban vagyok vagy szállok fel a buszra, mindig látok legalább egy-két lányti, aki nekem vonzó külsőre, van, hogy néha szemezni is sikerül egy-kettővel, de a többség úgy vettem észre átnéz rajtam, mégis úgy érzem elcseszem az életem, hogy nem ismerkedem ezekkel a lányokkal. MI van, ha épp a megfelelő lányt szalasztom így el, főleg, hogy amúgy sincs lehetőségem csak fb-n ismerkedni, ott meg elég defektes lányok vannak többségben. A sulimban az osztályban is van egy lány most, aki cuki és egész jófejnek tűnik, de van pasija, így sajnos semmi sem lehet köztünk. Az is zavar, hogy eléggé keresi a társaságom, főleg, hogy egy ideje hanyagoltam és hirtelen a nevemem szólított és újra dumálgattunk. De mivel van pasija és szerintem csak barátkozni akar velem, így jobban szeretnék valakit a buszon vagy buszmegállóban leszólítani, mivel ott van lehetőségem napi szinten lányokkal egy közegben lenni. Elég ronda vagyok, semmi önbizalmam, így nem tudok úgy közeledni a lányokhoz. Pár éve adott egy lány egyértelmű jelet, mondjuk azt is a baránője, amikor megmondta, hogy tetszem a barátnőjének, csak fél kezdeményezni, mondjuk ebből sem lett semmi, de azóta sem tudom biztosan, hogy tetszettem volna akárcsak egy lánynak is, így folyamatosan csökkent az önbizalmam, mára annyira rondának érzem magam, hogy utálok kimenni az emberek közé, mert attól tartok valaki kicsúfol, belémköt a külsőm miatt. Tudom gáz, hogy ilyen vagyok fiúként, de ez van. Engem sosem dícsértek, hogy jaj, de helyes vagyok meg milyen szép fiú stb. A lányoknál, akiknél fb-n is bepróbálkoztam eléggé elutasítóak voltak, képpel és kép nélkül is hasonlóan elutasítóak voltak velem, szóval mára azt is tudom, hogy tényleg elég ronda fiú lehetek.
2013. nov. 22. 19:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Velem is kb ez van.. De ennyire nem vagyok ki tőle. Kb beletörődtem hogy senkinek nem hiányoznék az életben.. De hát ez van,próbáld elfogadni te is.. :(
2013. nov. 22. 19:56
 2/9 A kérdező kommentje:
HIdd el próbálom, már több mint két éve napi szinten gyötröm magam, azelőtt jól megvoltam egyedül is, úgy voltam vele, majd jönnek a lányok, de nem jöttek...
2013. nov. 22. 20:00
 3/9 anonim ***** válasza:

Ugyanez a helyzet nálam is teljes mértékben,mint veled és engem is durván megvisel.

22/F

2013. nov. 22. 20:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Rendbe kellene tenned az önbizalmadat, és ismerkedned kellene. Nem görcsösen, hanem csak "tét nélkül", hidd el, hogy az sokat dob a dolgon, ha a lányok látják rajtad, hogy nem görcsölsz rá. Ne "felszedni" akarj valakit (legalábbis a mostani állapotodban), inkább beszélgetni, ismerkedni. Én se vagyok nagy szám, nincs is túl jó dumám, de olyan csajokat nevettettem meg, hogy ihaj. Próbálj meg lazábban hozzáállni a dolgokhoz, a normálisak nem fognak se csúfolni, se kinevetni.
2013. nov. 22. 20:03
 5/9 anonim ***** válasza:
16%

Nem baj, ha ezt érzitek, csak ne írjátok már ki mindennap légyszíves. Ez ma már kb. a tizedik "csúnya vagyok, kicsi az önbizalmam, nem kellek a lányoknak"- típusú kérdés.

MIÉRT??? Kérdezem én, MIÉRT???

2013. nov. 22. 20:08
 6/9 anonim válasza:
100%
te meg miért olvasod?
2013. nov. 22. 20:11
 7/9 anonim ***** válasza:
30%
Például azért, mert a kérdés elején még nem számítottam arra, hogy megint egy hisztis, csúnya fiús kérdésbe botlok. Gondoltam segítek, de ezek után...
2013. nov. 22. 20:16
 8/9 anonim válasza:
56%

Istenkém, annyira gáz az egész dolog, hogy az már süvít.

Mi van akkor ha valakinek nincs barátnője???? éééééééés?

Ez a baj az emberekkel, hogy erről szól az életük, barátnő, krás, csajozás stb. MERT MENŐ ÉS EZ ÍGY HELYES.

EGYÁLTALÁN NEM. Mindenki ezzel foglalkozik ahelyett hogy saját magát ismerné ki, fejlesztené és egyénfejlődést vinne végbe.

Gáz, hogy ez a téma 12-45 év közöttieknek, A világ úgy el van korcsosulva, hogy az már menthetetlen.

2013. nov. 22. 21:35
 9/9 anonim ***** válasza:
60%

Ez a fiúknál a first word problem téma.

Ha lenne barátnőd, akkor meg az lenne a bajod, hogy van.

2013. nov. 22. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!