Szabadidőmben, hobbi szinten szeretek írni. Lányok, lenne kedvetek velem beszélgetni, ismerkedni?
Figyelt kérdés
26f2013. nov. 4. 15:50
1/13 anonim válasza:
Szabadidőmben, hobbi szinten szeretek inni. Lányok, lenne kedvetek velem beszélgetni, ismerkedni?
23f
2/13 anonim válasza:
És akkor mi van? Iskolás koromban én is szerettem írni, verseket, történeteket is...
30+ /F
4/13 anonim válasza:
miről szoktál írni? én is szoktam. ^^ 18/L
5/13 A kérdező kommentje:
Felejtsük el. Azt hiszem ez nem az én napom.
2013. nov. 4. 15:56
6/13 anonim válasza:
Most mi van? Látod, hogy az utolsó kettő tök komolyan válaszolt, ne legyél már ilyen negatív! :)
7/13 anonim válasza:
Hát attól függ.:-) !! Pl.hol laksz van-e közös téma meg ilyenek?
8/13 A kérdező kommentje:
6: Kérlek szépen ne szólj soha többé hozzám! Csak lépj tovább innen!
2013. nov. 4. 16:15
9/13 anonim válasza:
Most tényleg mi bajod van? Három válaszolónak is írhatnál privit, ha akarnál. De nem, te inkább rinyálsz.
10/13 anonim válasza:
Te miért vagy ekkora tuskó paraszt???! Az előző kérdésnél is írtam, hogy NEM megbántani akartalak, sőt javasoltam, hogy talán EZT a kérdést tedd fel. Fel is tetted, sőt, még itt is próbáltam segíteni, hogy ne legyél negatív. Abszolút a jó szándék vezérelt, erre felszólítasz, hogy takarodjak innen??! Sajnáltatod magad, ha meg valaki hozzád mer szólni, akkor elküldöd p*ba? Ez milyen már??! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!