Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bele szerettem egy tanárnőbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele szerettem egy tanárnőbe és lány vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mielőtt a középsuliba kerültem volna már láttam jó párszor és akkor már felkeltette a figyelmemet... Nagy szerencsémre jobban megismerhettem, mert informatika tanárnőm lett... és az idő során egyre jobban felkeltette a figyelmemet és elkezdtünk beszélgetni, ami nála csoda volt, mert mindig egyedül volt és a kollégáival se nagyon beszélt és a diákokkal főleg nem... De valahogy velem egyre kedvesebb lett és elég sokat foglalkozott velem... és még csak 3 hónapja jártam oda... és egyre többet voltam vele, sok félreérthető szituációba keveredtünk és ahogy így teltek az idők egyre jobban beleszerettem... 18/L és ő meg 45/N... már 3 éve szeretem és már mindent megtettem hogy elfelejtsem, de nem tudtam.. tavaly volt az utolsó év hogy a tanárom és még, mindig ugyan ott járok mint előtt... szeretem nagyon, de nagyon... és nem tudom elfelejteni..Mit kéne tennem?? (a bunkó szövegektől kíméljetek... köszi)

2013. nov. 21. 19:54
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Nincs gyereke és anno, mikor kérdeztem azt mondta hogy nem vállalná be... meg nincs és nem is volt udvarlója... vagyis régen volt neki... akkor látom nem csoda hogy össze vagyok zavarodva..
2013. nov. 25. 14:08
 22/39 anonim ***** válasza:
Viszont ha régen volt neki, az meg megint csak ez ellen szól. Igen és tényleg nem csodálom, egyébként én nagyon át tudom érezni a helyzeted, mivel nagyon hasonlít az én helyzetemhez. Annyi különbséggel, hogy nem tanár az illető. De a viselkedése is hasonló egyszer ilyen, egyszer olyan. Lehetetlen kiismerni, kegyetlen rossz érzés, ugy hogy tudom miről beszélsz.
2013. nov. 25. 14:22
 23/39 A kérdező kommentje:

Hm... hát remèlem te több sikerrel jársz.. amúgy mostanság mióta megint kerül, így a húga pár szót vált velem, de csak akkor beszèlünk ha èpp a kiszemeltem kerül....

Mert mikor beszèltem vele utoljára, annyit mondtam vèletlen, hogy szeretl..(elhalgattam ès a számat befogtam) erre mosolygott ès magához hùzott... azóta kerül ismèt.. ès ha a húgával megpróbálok jòba lenni, hogy több infót szerezzek róla??? Vagy hülyesèg??

2013. nov. 25. 14:38
 24/39 A kérdező kommentje:
Viszont most kicsit elgondolkoztatott, hogy volt e valakije... mert az osztályban nem mindig mondott valós dolgokat, azért hogy ne piszkálják... és az osztályban mondta, hogy volt valakije.. de mikor rákérdeztem... kerülte a témát szóval váltott...
2013. nov. 25. 14:54
 25/39 anonim ***** válasza:
Nem hülyeség, jó lenne kideríteni róla többet, igaz a húga meg túl közel áll hozzá, de ha óvatos vagy és tapintatos, akkor talán sikerül egy-két új infót kideríteni róla.
2013. nov. 25. 15:08
 26/39 A kérdező kommentje:
köszi a biztatást... hát megpróbálok minél ügyesebb lenni... és nem lebuktatni magam... és amúgy csak őt ismerem az egész családból de tudtom szerint vele(húgával) van a legjobb viszonyban... szóval ha megtudhatok valamit, akkor azt csak tőle..
2013. nov. 25. 15:14
 27/39 anonim ***** válasza:
Azért én kíváncsi vagyok a fejleményekre, szóval ha majd közelebb jársz a dolgokhoz, azért majd írd meg :)
2013. nov. 25. 15:21
 28/39 A kérdező kommentje:
Rendben.. de az nem mostanság lesz mert minden héten heti 2-szer jár be.. meg a betegség keresztbe tett nekem rendesen..
2013. nov. 25. 15:24
 29/39 anonim ***** válasza:

Jaj ne már.Most ez komoly?Amúgy nem is értem most ezek a dolgok amiket leírtál mikor történtek?Már ha megtörténtek...mert remélem ez csaka fantáziád szüleménye.

Az a baj ilyenkor bármit ír az ember felesleges valaminek a megértéséhez kell az idő...18évesen még akár tetszik akár nem gyerek az ember.Sok minden alakul ilyenkor az emberben érzelmileg főként.Kicsit nyersnek tűnik amit az első válaszoló írt de tulajdonképp jórészt erről szól ez a dolog...ez nem szerelem...és gondolkodj már el kérlek azon ha a tanárnőd ezt viszonozná/viszonozza akkor az micsoda??Ez nagyon nem fer.Hagynád magad kihasználni hülyét csinálnál magadból?Ha ezt sokáig így folytatod nagyon későn fogsz igazán felnőni.

2013. nov. 26. 14:01
 30/39 A kérdező kommentje:
Köszi a választ...hát lehet hogy hagynám... mert nagyon szeretem...
2013. nov. 26. 16:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!