Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele szerettem egy tanárnőbe és lány vagyok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mielőtt a középsuliba kerültem volna már láttam jó párszor és akkor már felkeltette a figyelmemet... Nagy szerencsémre jobban megismerhettem, mert informatika tanárnőm lett... és az idő során egyre jobban felkeltette a figyelmemet és elkezdtünk beszélgetni, ami nála csoda volt, mert mindig egyedül volt és a kollégáival se nagyon beszélt és a diákokkal főleg nem... De valahogy velem egyre kedvesebb lett és elég sokat foglalkozott velem... és még csak 3 hónapja jártam oda... és egyre többet voltam vele, sok félreérthető szituációba keveredtünk és ahogy így teltek az idők egyre jobban beleszerettem... 18/L és ő meg 45/N... már 3 éve szeretem és már mindent megtettem hogy elfelejtsem, de nem tudtam.. tavaly volt az utolsó év hogy a tanárom és még, mindig ugyan ott járok mint előtt... szeretem nagyon, de nagyon... és nem tudom elfelejteni..Mit kéne tennem?? (a bunkó szövegektől kíméljetek... köszi)2013. nov. 21. 19:54
11/39 anonim válasza:
figyelj, ha tavaly volt az utolsó éved akkor keress rá alkalmat hogy találkozzatok! Keresd meg a volt sulidban és hívd el őt kávézni vagy egy teára :) és ott már könyebben tudtok beszélgetni, kettesben. Tereld úgy a témát hogy megkérdezed mit gondol rólad a testbeszéd sokat elárul és ha úgy van mondd el neki az érzéseidet! :) mit veszíthetsz ? szerintem csak jobb lehet :)
12/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot... megpróbálom a sűrű napokba belecsempészni.. bár ahogy ismerem visszautasítja... mert nem mert senkitől semmit se elfogadni...
2013. nov. 22. 20:53
13/39 anonim válasza:
Egyébként ő férjnél van, vagy van valakije? Vagy mit tudsz róla ilyen téren?
14/39 A kérdező kommentje:
Nincs senkije... egyedül él...
2013. nov. 22. 21:37
15/39 anonim válasza:
Hát akkor meg rajta! Légy meggyőző és visszautasíthatatlan! :) És írd majd meg hogy mi volt !! :)
16/39 anonim válasza:
Hát ne haragudj ha ezzel megbántlak de ha egy kicsit, csak egy nagyon picit is van eszed, akkor nem kezdesz ki vele. Legalábbis addig nem is próbálkozz amíg ki nem maradsz. Azért könyörgöm mégis csak ő a tanár, te meg egy diák vagy. Attól függetlenül, hogy már nem tanít. Utána már talán, ha persze van esélyed, de előbb azért tapintatosan ezt is meg kéne valahogy tudakolnod. Lehet már írtad, de adott feléd esetleg valami olyan jelet amiből esetleg leveszed hogy nem vagy közömbös a számára?
17/39 A kérdező kommentje:
Igen, adott.. bár néha túlságosan is közel enged magához, s utána pár nap múlva teljesen elutasít és ez kb 1 és 1,5 hétig tart, de akkor látszik rajta hogy kerülni próbál mindent ami velem kapcsolatos... s hirtelen amint letelik ez az idő... keresi a társaságom... és volt egy érdekes kis szitunk is.... hát akkoriban eléggé sokat ájuldoztam és az óráján nem voltam fényesen az osztálytárasmék meg szóltak neki ő meg felállt a helyéről és gyorsan odajött a többiek cukkolták is érte... akkor is megölelt és mondta hogy ne aggódjak.. és hát szünetbe nem engedett ki se a teremből és ránk zárta az ajtót belülről... annyira zavarban voltam.. bár ő is pirul rendesen... s mikor mondtam neki hogy kimegyek (alig bírtam magammal) akkor a másik oldalamra sietett és szerencsémre megszédültem és hát megfogott.. s pont összeért az ajkunk.. és megcsókolt.. s persze egyből viszonoztam... s túl cuki volt akkor...s megszólalt sajna az iskolacsengő... így minden annyiban maradt bár kikísért és megölelt mondta hogy vigyázzak magamra.. s majd melyik busszal megy ha gondolom csatlakozzak hozzá egy kis időre.. hát úgy is lett de másnap már annyira került elutasított hogy mai napig nem értem...
2013. nov. 25. 08:14
18/39 anonim válasza:
Megcsókolt? Ez most komoly?? Mert akkor elég ostoba egy tanár már ne is haragudj, hogy ilyennel kockáztatja az állását, ráadásul te még akkor fiatalabb is voltál, és hát ki tudja kinek mondtad volna el. Ez elég érdekes, de ha mégis igaz és nem csak te képzelsz bele többet ebbe az egészbe akkor viszont totál hülyére vesz. Szerintem ha már egyszer csók is volt biztos hogy lett volna belőle több is, mármint mostanra szerintem. Aztán ha meg kerülget jobbra balra utána meg keresi a társaságod, ez megint most vagy azért van mert ő is el akar téged felejteni és nem tud, vagy tényleg totál hülyére vesz. De ez a csók dolog még mindig nem fér a fejembe, meg hogy rátok csukta az ajtót. Hát azért mégiscsak suliba voltatok ennyire kockáztatta volna az állását? Szóval elég érdekes egy szitu. De ha ebből azóta nem lett több, ha magamból indulok persze ki, akkor szerintem nem is lesz. Bár én elhiszem hogy tanár meg minden, de ha van egy csöpp esze eleve nem csókol meg, utána meg le se szarja a fejed.
19/39 A kérdező kommentje:
Tudta hogy nem mondom el senkinek... meg egyedül vele voltam jóban az egész iskolában...és az ajtót mindig magára csukta... nem csoda, hogy rosszindulatú pletykák terjengtek róla... amúgy megbízott bennem.. és hát sokszor kimentettük egymást az osztályban.. pl utálta ha felhozta az osztály h vajon a teremben hány leszbi és biszex lány van.. és mindig mondták neki hogy mondjon valamit de ő csak lehajtott fejjel azt se tudta mit szóljon és a száját rágta.. persze egyből mondtam hogy ez most kit izgat vagy féltékenyek vagytok és abba maradt ő meg utána megköszönte... de hogy őszinte legyek... arra mit mondasz hogy suli után mentem hazafelé és hát rendes égszakadás kapott el... és nem volt nálam ernyő se... Ő meg meglátta és utánam kiáltott hogy várjam meg... hát bevártam és kisebb vitába keveredtem vele mert nem hoztam esernyőt és nem akartam az övé alá beállni ezért megfogta a kezem és magához húzott és elmosolyodott és homlokon csókolt.... s ezt a sulitól nem messze az utcán... én meg próbáltam nem figyelni rá.. és mellőle elállni de magához húzott jó szorosan...és másnap megint került...
2013. nov. 25. 13:37
20/39 anonim válasza:
Húú hát én erre már nem tudok mit mondani. Az a baj, hogy annyira összekeveredtem, hogy fogalmam sincs mit érezhet valójában. Amúgy most vagy nagyon erős benne az anyai ösztön és valahogy rajtad próbálja kiélni, mert gondolom nincs gyereke se, igaz? Vagy tényleg leszbi. Erre mást nem tudok írni. Arról sem tudsz esetleg hogy udvarlója van vagy volt e esetleg? Tehát ilyen kisebb magánéleti dolgokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!