Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Miért az ilyen arcformájú férfiak tetszenek nektek leginkább?
Mert mondjuk férfias?
Nem mindenkinek inkább az összhatás a fontosabb.
Pofátlanul egyszerű a válasz. Szimmetria.
Minél szimmetrikusabb egy ürge/ürgina arca, emberi szemnek annál vonzóbb.
Uhhaa.. nem tudom ki ez a pasas, de összegyűrném vele a lepedőmet, és hidd el, nem az arcformája miatt... :DD
Egyébként én sose nézem a pasinak csak az arcformáját. Csakis kizárólag az egész fejet. A későbbiekben elkezdek ügyelni a részletekre, de eleinte ez egyáltalán nem jellemző. Döntő tényező meg soha nem lesz.
Van ezekre egy rakás elmélet, hogy belénk van kódolva, hogy mi tetszik nekünk... Pl hogy a pasik azért választanak nagy seggű nőket, mert hogy azok genetikailag jobbak az utódnemzésre. A nők meg azért választanak magas, izmos, nagydarab pasikat, mert azok meg tudják védeni őket.
De genetika ide vagy oda, ezzel a hapsival én is gyűrnék lepedőt, pedig kifejezetten nem az esetem ez a modellfiú kategória :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!