Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlátszó vagy elegáns vörös köröm? +30F válaszát várom leginkább, de bárki írhat
Ez jó: [link]
A barna sztem csúnya. Ami még szép, az a lilásrózsaszín.
Attól függ,milyen ruhát veszel fel hozzá...
Átlátszó csak akkor legyen,ha hosszúak a körmeid.
szerintem az átlátszó nem szép. gyönyörű hófehérnek kell lennie a szabad szélnek hogy az valóban igényes legyen. mert szerintem egyáltalán nem vonzó amikor sárga a körömvég ne adj isten valami alámegy. (persze nem célzásként mondom, csak tényként közlöm a véleményem) :)
szerintem ha natúrba akarsz nyomulni akkor az essence-nek, opinak de millió egy no name lakknak is vannak nude lakkjai. szép igényes és divatos körmöket varázsol, viszont ha az elegáns a cél akkor ugyan csak az essence-nek vannak nagyon klassz metal lakkjai. ami olyan mintha halvány, opálos fehér lenne, de napon szinte világító rózsaszín a metál szemcsék miatt
ha esti program, ami laza mondjuk egy ital egy pubban akkor mehet a vörös köröm, főleg ha a ruha megy hozzá :)
Francia manikűr a legjobb.
A vörös max. megfelelő ruhához! Randira csak akkor, ha célod van vele!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!