Kinek tetszik a piros vagy vörös (természetes) körmök? Mi a véleményetek, ha egy női köröm pirosra van festve?
Érdekelne kinek mi a véleménye.
Írd oda F vagy L + korodat!
Régen utáltam, de mostmár bejön. A fekte viszont borzalom
20/F
Köszönöm a válaszod.
Megkérdezhetem, hogy: Miért nem tetszett?
Fura, de mint nő, régen olyan uralkodónak véltem = nem tetszett.
Most meg v.hogy nagyon tetszik. :)
igazábol nekem nagyon tetszik a piros köröm, de nem nagyon szoktam kifesteni olyanra, inkább valami halvány rózsaszínre.:)
13/L
Régen festettem pirosra a körmöm, de nem tudom miért nem tetszik. Feketére szoktam festeni. De már egy ideje mű körmözök leginkább francia manikűr valami virággal, de volt párducmintás is stb:D De a piros tényleg nem jön be valamiért:D
17/L
mindig mindenki azt mondja, hogy r.bancos, ez szerencsére nem maradt meg bennem
én is festettem vörösre, most csak azért nem, mert az osztályomban divat lett, meg a rózsaszín, korall, szóval nem fogom olyanra festeni a körmöm, mint a közvetlen környezetem
tetszik, egyéntől függ, hogy r.bancos vagy nem, mondjuk én sok mindent nem tartok r.bancosnak
17L
Anyu szerint a fekete undorító xD
uhh nekem nem nőnek meg a körmeim :( mindig letörnek:( pedig szebb egy természetes köröm mint a műköröm.
Bár a műkörömről nem kopik le a lakk. Utálom, amikor kifestem, és másnap már pattog le a lakk.
Eddig én sem nagyon festettem pirosra a körmöm, de most karácsonyra megcsináltam pirosra arany csillámmal és nagyon tetszett. Úgyhogy továbbra is fogom használni azt a lakkot. Még nagynéném is nézte, hogy milyen szép ez a szín, adjam már kölcsön meg felírja a számot és ilyet vesz. :D Nem az a rikító piros, kicsit sötétebb. Ez:
22L
Tényleg szép szín. :)
Lesz időm, kifestem.
Csakis minőségi lakkot fogok venni, ha veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!