Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít leginkább csajok?
"aki soha nem jár el szórakozni sehová, nem gazdag, esetleg falusi, nem öltözik elegánsan, és autója sincs és még a munkahelyén sem keres jól"
Uh, ah, oh, minden vágyam egy ilyen férfi, máris izgatott lettem. Lehetőleg legyen még alacsony, vézna, pocsék szókinccsel és silány humorérzékkel, legyen gátlásos az ágyban és ne legyen sikeres az élet egyik területén se. Ne izgass, kérlek mondd, hogy te ilyen vagy és tegyél magadévá xd
kedves hármas válaszoló:
Uh, ah, oh, minden vágyam egy ilyen férfi, máris izgatott lettem. Lehetőleg legyen még alacsony, vézna, pocsék szókinccsel és silány humorérzékkel, legyen gátlásos az ágyban és ne legyen sikeres az élet egyik területén se. Ne izgass, kérlek mondd, hogy te ilyen vagy és tegyél magadévá xd
Én képzeld el elég vézna vagyok az 55 kilómmal 26 évesen de nem vagyok egy sikertelen ember mert 6 éve van fix munkahelyem, mellékállásom és falusi vagyok akiket sokan lenéznek de tudod az ilyen emberek bakaphatják a f....szom
szóval ne nézzen le senki és ne hencegjen hogy diploma meg minde hülye végzettsége van. Tudok olyan falusi diplomás embert aki trágyát lapátol munka mellett. és ne csusságolódj vagy nem vagy annyira művelt hogy normális választ adj?
Hát ezek nagyon jó tulajdonságok egy olyan nőnek, akinek az a célja, hogy jó munkatársat találjon magának.
De a társkeresésben a szerelmi képességek a keresett dolgok. Azokkal hogy állsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!