Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Többi lenn?

Figyelt kérdés
Srácok/Férfiak, ha a barátnő/feleség meglepne titeket karácsonyra egy elektromos fogkefével tetszene nektek mint ajándék?
2013. nov. 21. 15:08
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
8.nak csak annyit, hogy eddig mindig praktikus dolgok voltak az ajándékok. Elektromos borotva, vezetéknélküli mobiltöltő, parfüm, nyaklánc, ruha, tetoválás vagyis én fizettem neki meg ilyenek... általában olyan dolgokat probálunk nézni egymásnak ami használható is ...
2013. nov. 21. 15:26
 12/16 anonim ***** válasza:

mondjuk az ékszer és a tetkó nem tartozik a praktikus dolgok közé, de ok, értem:D

amúgy ajándékozz élményt!

nem tudom milyen programokra szoktatok elmenni, ha kiruccantok akkor mit csináltok, de pl csinálj olyat, hogy színes keménypapírra rányomtatsz valami képet és jó dizájnosan ráírod hogy "belépőjegy két fő részére a XY fürdőbe" vagy ilyesmi.. vagyis Te fizeted az ő jegyét is, gyakorlatilag elviszed valahova.. fürdőbe, esetleg egy várvavárt filmre, állatkertbe, színházba, koncertre..

persze magát a jegyet is megveheted, de pl egy fürdőnél ez ugye nem lehetséges, de jól jelképezi:)

2013. nov. 21. 15:42
 13/16 anonim ***** válasza:
Én nem örülnék neki.
2013. nov. 21. 15:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Én örülnék neki, főleg annak tudatában amit leírtál, hogy már csak ezt nem vettétek meg előtte. Viszont ez csak a kifelé mutatott ajándék legyen, amit el tud mondani a családnak ha kérdezik, hogy mit kapott. Az igazi ajándék a hálószobában érje (vagy ahol).
2013. nov. 21. 16:12
 15/16 anonim ***** válasza:
eh... elég unalmas már, hogy minden olyan kérdésre, ahol nők kérnek ajándéktanácsot mindig az a válasz, hogy "egy kiadós szex"... van egy gyanúm, hogy akik ezeket a válaszokat adják, azok vagy nem élnek párkapcsolatban, vagy kiéhezett fallokrata kamaszok...
2013. nov. 21. 16:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Oral B 3000-et vegyél, azt mondta a fogorvosom pont tegnap hogy a többi szar, nyomásgátlós kell vagy mi.
2013. nov. 21. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!