Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőnek még oké, mert vibrátornak is lehet használni, de férfinak...
2013. nov. 21. 15:09
Nem! Mert arra gondolnék, hogy szarul mosok fogat a manuálissal és penetráns a leheletem. XD Vegyél parfümöt, vagy egy jó övet neki, vagy sálat, kabátot. De ne fogkefét. :D
2013. nov. 21. 15:10
Hát, ha most azt mondanák hogy találjam ki a leggázabb karácsonyi ajándékot amit adhatnak, valószínűleg a te ötletednél nem tudnék jobbat.
2013. nov. 21. 15:11
nekem bejönne, csak drágállnám.
2013. nov. 21. 15:12
"Vegyél parfümöt" > ez meg ennyi erővel célzás rá, hogy büdös...
Ha már beszéltetek róla, és "jó lenne egy ilyen", akkor
miért ne? Csak ne csomagold be, mert azért ez nem kommerz
karácsonyi ajándék.
2013. nov. 21. 15:15
Mert az emberek biztos azért kapnak parfümöt, mert büdösek. Gondolkodj már ember. Akkor szappant vagy tusfürdőt kapnál. De lehet nálad az a divat, hogy fürdetlenül parfümölöd magad XD
2013. nov. 21. 15:16
Nem igazán értem, mi kivetni valót találnak egyesek az elektromos fogkefében.
2013. nov. 21. 15:19
Jézusdereje milyen állatok vannak itt... mármint az első pár válaszolóra gondolok..
ezt az ajándékot akkor tudom elképzelni ha már egy jóideje egy háztartásban éltek, és ha a pasi szereti az elektromos fogkefét.. mert én pl nem szeretem:D és persze ha van kultúrája a praktikus ajándékoknak felétek, mert ha eddig mindig valami párnát vagy párkapcsolati lomokat vettetek ajándékba, akkor eléggé kiüt a sorból és esetleg akkor tényleg utalásnak venné.. bár ezt az utalást amúgy én nemtudom elképzelni, egy normális kapcsolatban rászól egyik ember a másikra, hogy "vegyél be egy rágót, mer büdivagy"
2013. nov. 21. 15:20
Ugyanolyan mintha egy gatyát vagy zoknit vagy sapkát, sálat adnál. Jó pofát vágnék hozzá de teljesen hidegen hagyna.
2013. nov. 21. 15:22
10/16 A kérdező kommentje:
Parfümöt 2 hete vettem neki :D A karácsony szép ünnep, de nehéz ajándékokat vásárolni férfiaknak. meg ha úgy nézzük akkor nőknek is mert ha valami kell azt évközben megveszed és nem vársz vele karácsonyig. Én kérdeztem tőle mit szeretne, válasza az volt nem tudom ... Ő is kérdezte tőlem h. mit szeretnék, de én sem tudok mit írni neki mert ami olyan az már van nekem. és e.fogjefén kívül semmi nem jut az eszembe.... Ruha ügyileg meg kb 1 hónapja vásároltunk be. Sálat, sapkát nem hord...
Kapcsolódó kérdések: