Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyu látott minket szexelni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyu látott minket szexelni, mit csináljunk?

Figyelt kérdés

Barátommal szexeltem és nem zártuk be az ajtót, minek mikor csak ketten vagyunk itthon. De anyukám hamarabb jött haza és meglátott, már majdnem elértem a csúcsra lovaglás közben és ekkor látott meg minket kb. 5 mp-ig láthatott majd bocsánatot kért és bement a szobájába.

Mi is abbahagytuk rögtön és ez most történt egy 10 perce.

Azóta nem beszéltünk még anyukámmal hogy kéne vele megbeszélni ezt ? Azt tudja hogy rendszeres nemi életet élünk!

2013. nov. 21. 13:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Neked nincs mit szegyellned :) ha latod hogy zavarban van mikor ott vagy mert biztosan o sem tud mit kezdeni a helyzettel menj oda es beszeljetek meg , kerj elnezest hogy a figyelmetlenseged miatt ilyen helyzet alakult ki ne haragudjon maskor figyelmesebb leszel ilyesmi :) de ha tudja hogy rendsszeres nemi eletet elsz nem hinem hogy lessz nagyobb gondd ,csak eleinte biztos zavarban lesz:)
2013. nov. 21. 13:51
 12/17 anonim ***** válasza:
44%

Azért kamu a kérdés, mert egy normális, szexuális életet élő ember nem a gyakorikerdesekre rohan 10 perccel az említett esemény után.

Ha mégis az lenne, valami iszonyú csoda folytán: beszéld meg vele. Az ő lakása (valószínűleg).

2013. nov. 21. 13:59
 13/17 anonim ***** válasza:
46%
Szilvásbuktát, ha szereti!
2013. nov. 21. 14:03
 14/17 Panna_ ***** válasza:
felnőtt nő vagy, tudja mit csinálsz, ő is csinálta, csak bizony nehéz ezt látni. Megesik, meg kell vele beszélni, meg fogja érteni, csak kicsit nagy falat lenyelni, hogy a kislánya már felnőtt. Adj kis időt, és légy megértő, de beszéljétek meg, lehet jót tenne neki.
2013. nov. 21. 14:08
 15/17 tevetke ***** válasza:
65%
Nyiss rá te is, akkor egálban lesztek és senki nem kérdez semmit... XD
2013. nov. 21. 14:16
 16/17 anonim ***** válasza:
44%

15-ös de izé vagy...

ezt én akartam írni :D

szal igaza van 15ösnek.

tudja csak anyud hogy milyen érzés ha rányitnak :D

2x meggondolja majd hogy vásároljon-e többet vagy ne:D:D

2013. nov. 21. 14:43
 17/17 Synesztro ***** válasza:
100%
25/F Nekem ez eddigi életem legviccesebb sztorija:D. A Barátnőmmel szexeltünk, nyár volt, semmi paplan. Belém ült lovagolt, didkók ringtak előttem, erre anyám (Tőzs gyökeres parasztasszony szegénykém:D) ránk nyitott, mi úgy megijedtünk, hogy szó szerint lefagytunk, ő odajött, leadott a páromnak 3 puszit, úgy hogy bennem ült, csak a keze volt a mellei előtt, és mintha csak mi sem történt volna elkezdte mesélni, hogy milyen volt a napja, mi volt a munkahelyen.:S XDXD. Szóltam neki, hogy talán most inkább menjen már ki, erre ő elindult az ajtó felé "jól van, jól van nem akarok ám zavarni" szlogennel, majd ajtó becsuk, és egyből kinyit:"kislányom, főzzek egy kávét???" Erre én égő vörös arccal odakiáltottam, hogy MENJ MÁR KI KÉRLEK!!! Ő becsukta az ajtót, a párom úgy összeszűkült, hogy alig bírtunk szétválni, mellém feküdt, néztük egymást, majd elkezdtünk iszonyatosan röhögni:D:D:D. egy kicsivel később, pedig immár zárt ajtók mögött csak befejeztük:D:D:D
2013. nov. 22. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!