Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyu látott minket szexelni, mit csináljunk?
Barátommal szexeltem és nem zártuk be az ajtót, minek mikor csak ketten vagyunk itthon. De anyukám hamarabb jött haza és meglátott, már majdnem elértem a csúcsra lovaglás közben és ekkor látott meg minket kb. 5 mp-ig láthatott majd bocsánatot kért és bement a szobájába.
Mi is abbahagytuk rögtön és ez most történt egy 10 perce.
Azóta nem beszéltünk még anyukámmal hogy kéne vele megbeszélni ezt ? Azt tudja hogy rendszeres nemi életet élünk!
ha tuja, hogy rendszeresen szexeltek es eddig sem szolt erte, akkor mi a baj? semmi.
bocsanatot kert, kiment, el van intezve. nem kell ezen "lovagolnod" hehehe... :)
jaja, ha nem hozza szoba, akkor te se. nagylany vagy mar, tudott is rola, akkor meg nyugi.
te sosem nyitottal meg veletlenul rajuk? :)
Miért? Nem történt semmi, ő szégyelli magát, hogy látott neked nem kell. Nem bűn az, sőt elárulom, ő is biztosan szokott, de ha nem is egyszer már tuti, hogy csinálta, ha te élsz. Szóval nincs ezzel semmi. Örülj neki, hogy nem akadt ki ott helyben és nem kezdett el fesztivált csinálni, hogy az ő lánya így meg úgy hogymerészeli.
Nem kell foglalkozni a dologgal, ha szóbahozza, szóbahozza, ha nem akkor feleslegesen ne hozd kellemetlen helyzetbe.
Köszi a válaszokat! Remélem nem fog szóba kerülni.
Amúgy én még soha nem nyitottam rájuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!