Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a Badoo oldalról társkeresés szempontjából? 26/N
mindenki csak szexet akar (altalanositas, tudom, de ez a tapasztalat). ha az neked megfelel, akkor hajra.
ja igen, es szamits arra, hogy kamu emberek kamu emailekkel es ajanlatokkal fognak bombazni, szoval ha regisztralsz, olyan emailcimet adj meg, amit nem sajnalsz :)
Ha egyszer regisztrálsz, utána nem fogod tudni törölni a profilodat.
olyan mint a többi ...
Ugyanaz, mint a többi netes társkeresőről. Lehúzós az egész. Előfizetés nélkül lóf...t se lehet csinálni. Azzal se. Szökőévben egyszer rákattintanak a képemre, hogy "találkozni akarnak" velem, pedig nem is. (Mondjuk általában ilyen változókorú hölgyek.)
Hohó. Besz..ás. :D Harakirizni akartam az oldalon. De inkább felajánlottak egy 3 napos ingyen "szupererőt". Akkor 3 napig még maradok.
30f - társkereső
Lehet magad törölni a badoo-ról, csak akarni kell:)
Én egyébként ott ismertem meg a pasim, bár rajta kívül nekem is sok rossz tapasztalatom volt. De hülyék mindenhol vannak, 3D-ben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!