Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is unjátok már, hogy itt szenvedünk gyk-n ahelyett, hogy normális életet élnénk?
Hát ez érdekes kérdező, mert én is pont nem olyan régóta érzek nagyon hasonlóan, mint te :) Nem is tudom elmondani, megfogalmazni...olyan érzés, h igen vhogy szabadulni kéne ettől az oldaltól, de még is mindennap felnézek ide (szerencsére munkám van, így csak esténként és nem egész nap), vmi ide vonz, nem is tudom pontosan micsoda, mintha meg lenne vuduzva az oldal :DD
Pedig ahogy elnézem a felhasználókat, a közösséget, az életüket, problémáikat (és itt tényleg senkit nem akarok megbántani!)mindig azt érzem, h neeeem, én nem akarok ide tartozni!!!
Fura dolog ez tényleg.. :S
#11 Velem bizony..
Zavart is érzek az ERŐ-ben mikor fellépek ide :)
Néha érzek hasonlóan , de azért el vagyok itt az oldalon. Amúgy úgy gondolom rendes életem van , amin változtatnom kéne , hogy előbbe kéne ennyit próbálkoznom a csajoknál , mint itt a privátokkal meg mindenféle ajánlattal , hát majd megpróbálom.. Bár kicsit hihetetlen már , hogy ennyi próbálkozás után se jött még össze semmi itt , normálisat is 10-ből 1x tudok itt beszélgetni , szóval , lehet szépen fokozatosan leszokok erről..
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!