Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi láncreakció. Normális ez?
Van egy kosárcsapat, asszem tőlük fogok megőszülni. Tavaly kezdődött, amikor szerelmes lettem egy csodálatos fiúba. Hónapokig tartott, viszont ő más lányokkal járt és én sokat szenvedtem miatta. Hirtelen felbukkant a szőke herceg és lassan, teljesen beleszerettem. Vele sem jöttem össze, viszont azóta is folyton akaratlanul is kapcsolatban állok, utál, hát már én sem szeretem de azért fáj.Eltelt még egy pár hónap, amikor rájöttem,hogy az elsőt még mindig szeretem, persze nagyon sok itt az apró történet de ezzel nem akarok untatni senkit. Csakhogy ő mindenféle riban_al összejött ami összetörte a szívem, ő ezt nem tudja felfogni. Aztán itt vannak még ketten vagy hárman akik meg vannak vagy legalábbis voltak bizonyosodva róla,hogy vonzódom hozzájuk. És a mostani akibe szerelmes vagyok és van egy amelyik tetszik és ez elég olyan zavaros. Egyikükkel sem volt semi, mégis olyan krvásan érzem magam
Másokkal is volt ilyen?
Vasárnap meccsük volt, én meg kommenteltem,hogy ó csodás, az összes volt szerelmem egy helyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!