Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem vagytok rosszul a rinyáló negatív emberektől akikkel tele van az oldal?
Tele van ilyen kérdésekkel és válaszokkal, hogy ronda vagyok emiatt nem kellek senkinek, az összes nő egy r*banc, bele törődök abba, hogy örökre szűz maradok és amit a legjobban bírok, hogy kedves emberek senkinek se kellenek, csak vagány macsó gazdag srácokat akarnak a nők. Ezeket a sz.rokat látom ezen az oldalon.
Tőletek kérdezném, hogy próbálkoztatok e már normálisan? Esetleg vannak barátaitok? Mert olyat egyszer se láttam, hogy leírtátok volna pontosan, a próbálkozásaitokat, hogy hogyan kezdtetek ismerkedni, hogy próbáltad elkérni a számát stb. A másik, hogy kedvesnek tartjátok magatokat, de mégis olyan gyűlöletet van bennetek, hogy szerintem azt se tudjátok, hogy mi az a kedvesség, és ezt hazudjátok be magatoknak.
Harmadrészt mindig ezzel a macsós gazdag sztereotípia szöveggel jöttök. Szerintem ha jobban körülnéznétek bárhol akkor rájönnétek arra, hogy nincs ez így, csak némely rétegre igaz. A rondaságról még annyit, hogy ez általában nem nagy probléma, ha normális frizurát csináltatsz, jól öltözöl fel és tiszta vagy. Soknak azért van előnytelen külseje, mert vagy elhanyagolja magát vagy nagyon negatív. Még azzal is javíthatnátok valamit, ha elkezdenétek sportolni vagy edzeni.
Miért nem próbáltok pozitívabbak lenni? Állítólag férfi nembe tartoztok.
Igen, sajnos ez ragadós. Ha valaki alapból önbizalom hiányos az fogékonyabb a rossz példák elsajátítására, meg ugye rinyálni könnyebb, mint változni.
Acid Rain nem tudom miért lett lepontozva, amikor tök igaza van. Ha olyas valakivel találkozom, aki nekem 100%ban megfelel, miért kellene olyannal foglalkoznom, aki csak 99%-ban?
Ez olyan, mintha valakivel csak sajnálatból lennél együtt.
Tudom, hogy a ti nézőpontotok ilyen, elmentek bárkivel, aki egy kicsit is kedves hozzátok, de mi reálisan látjuk a világot és szelektálunk. Nem tudom ezzel mi a baj.
Nekem egy lány kellene,aki tanácsokat ad,akár neten, a külsőm javításával kapcsolatban,de erre senki nem ér rá
.
Tökre nem értem én se ezt a rinyát. :-(
Csúnya pasi miért nem keres magának egy hasonlóan önbizalom hiányos csúnya lányt? Aztán ha lett egy kis önbizalom (megjegyzem mindkét részről...) akkor lehet dobbantani, feltéve, hogy időközben nem szerettek tartósan egymásba.
De ez csak egy javaslat...
Azért hülyeség a kinézetre fogni bármit is mert rengeteg szép ember talált már magának csúnya társat. A külső nem minden, sőt, viszonylag lényegtelen sok máshoz képest. Hosszú távon biztosan nem ez lesz a legfontosabb.
Utolsó miért szerinted ki a hibás, tán én vagy mi?
Saját dolgaid miatt persze hogy te vagy a hibás, ki más?
Kérdező: ok, gyakorlás csak egy ötlet volt, lehet nem a legjobb tényleg, sose próbáltam.
De egyszer úgyis eljön az igazi mindenkinél :-)
Sajnos ebben a témakörben sosem lesz egyetértés. Titeket idegesítenek ezek a kérdések, minket, csúnya fiúkat pedig leginkább az, hogy hiába próbálkozunk a másik nemnél, mindig kosarat kapunk. Ha legalább ajándékkosárról lenne szó... Na de most jön a párhuzam: ti nem tudtok mit kezdeni az ilyen típusú kérdésekkel (pont, mint mi a folyamatos visszautasításokkal), erre mi a reakció: kiírtok egy "rinyálós" kérdést, hogy miért van ennyi ilyen típusú kérdés. Vagy kiírtok egy kamukérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__5073..
Ha valaki megnézi a kulcsszavakat: "rossz hozzáállású kérdés tesztelése a tesztalanyokon" rögtön rájön, hogy valószínű olyasvalaki írta ki, akinek szintén elege van az ilyen kérdésekből (erre valamiféle logikai bukfenc során maga is létrehoz egyet). A hozzászólásokból pedig látszik, hogy kevesen ismerték fel a kérdésben lévő iróniát. Sőt, ennél durvább dolgokról is tudok, pl. egy-két felhasználó képeit azóta is linkelgetik, szinte akármilyen kérdésekhez , esetleg a nevében is kiírhatnak kérdést. Na, most ez teljesen hiábavaló kapálózás szerintem. Egyszerűen ignorálni kell az ilyen kérdéseket, ha nem tetszik, mert így mindig újabb és újabb viták születnek. És ha valaki azt mondja, hogy de a "csúnyafiús" kérdésektől nem látni az értelmesebb kérdéseket, azok nyilván nem látják meg pl. a péniszméretet feszegető kérdéseket.
A tapasztalatszerzéses ötlet azonban elgondolkoztatott egy kicsit, mert lehet, hogy működik. Ki kell próbálni, vagy ha már úgy is itt vagyunk legalábbis felrakni a létjogosultságáról egy kérdést :D
( http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__507..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!