Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti nem vagytok rosszul a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem vagytok rosszul a rinyáló negatív emberektől akikkel tele van az oldal?

Figyelt kérdés

Tele van ilyen kérdésekkel és válaszokkal, hogy ronda vagyok emiatt nem kellek senkinek, az összes nő egy r*banc, bele törődök abba, hogy örökre szűz maradok és amit a legjobban bírok, hogy kedves emberek senkinek se kellenek, csak vagány macsó gazdag srácokat akarnak a nők. Ezeket a sz.rokat látom ezen az oldalon.

Tőletek kérdezném, hogy próbálkoztatok e már normálisan? Esetleg vannak barátaitok? Mert olyat egyszer se láttam, hogy leírtátok volna pontosan, a próbálkozásaitokat, hogy hogyan kezdtetek ismerkedni, hogy próbáltad elkérni a számát stb. A másik, hogy kedvesnek tartjátok magatokat, de mégis olyan gyűlöletet van bennetek, hogy szerintem azt se tudjátok, hogy mi az a kedvesség, és ezt hazudjátok be magatoknak.

Harmadrészt mindig ezzel a macsós gazdag sztereotípia szöveggel jöttök. Szerintem ha jobban körülnéznétek bárhol akkor rájönnétek arra, hogy nincs ez így, csak némely rétegre igaz. A rondaságról még annyit, hogy ez általában nem nagy probléma, ha normális frizurát csináltatsz, jól öltözöl fel és tiszta vagy. Soknak azért van előnytelen külseje, mert vagy elhanyagolja magát vagy nagyon negatív. Még azzal is javíthatnátok valamit, ha elkezdenétek sportolni vagy edzeni.

Miért nem próbáltok pozitívabbak lenni? Állítólag férfi nembe tartoztok.

2013. nov. 20. 15:58
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:

kérdező te tökre tárgyi tévedésben vagy.

1:kevered az igénytelent a rondával(sőt nem is rondát mondanék hanem olyan fejet ami nem hasonlít egy sztáréra sem tehát akkor már nem is bejövős).

2:a macsós gazdag csak 1 a sok említett sztereótípia közt vannak még a bieber klónok meg a szimpla bunkók és igen hiszed vagy nem ezek tudnak válogatni meg egyszerre több csajt lefoglalni. aki meg szimplán 1 csajt akar annak is épp jókor kell jó helyen lennie

3: a kedves emberek gyűlülködnek?olyan ember nincs aki mindig kedves (az nem normális)csak olyan aki túlnyomórészt kedves. amikor az jön belőle a felszínre ami megkeseríti az életét nos azt nyilván nem élvezettel tálalja

2013. nov. 20. 16:15
 12/49 anonim ***** válasza:

de ezzel a kérdéssel most te is beléptél a rinyáló negatív emberek táborába.

amúgy engem nem tud hevesebb szívdobogásra késztetni, hogy egy internetes oldalra milyen emberek járnak. engem az ÉLETben látott emberek kissé jobban érdekelnek, bár ők sem túlzottan jobban.

2013. nov. 20. 16:15
 13/49 anonim ***** válasza:
40%
Egyszer kiírtam egy tiédhez hasonló kérdést, ne tudd meg mi ment alatta. De igen, igazad van, nekem is mocskosul elegem van az ilyen életképtelen véglényekből.
2013. nov. 20. 16:16
 14/49 anonim ***** válasza:
én valamilyen szinten értem őket, tökük tele, hogy semmi nem jön össze, de rá kellene jönniük, hogy ezen nem az önsajnálat fog segíteni.
2013. nov. 20. 16:20
 15/49 anonim ***** válasza:
38%

Nem, köszönöm szépen nincs elegem magamból :D Nekem azokból a trollokból van elegem, akik lehúzzák az ilyen kérdéseket, és ezáltal pedig értelmetlen vitákat provokálnak, ráadásul, mivel szétoffolják a kérdést, ezáltal esély sem nyílik, hogy az adott kérdéskör rendesen megválaszolásra kerüljön. Szóval, ha nem akartok több ilyen kérdést olvasni, szerintem meg kellene próbálni kicsit átérezni a csúnya fiúk sorsát és normális tanácsot adni, nem pedig beírni, hogy "kösd fel magad" meg hasonlók . A legnagyobb baj talán, hogy sokan az empátia teljes hiánya ellenére válaszolnak, sőt megkockáztatom, hogy arra izgulnak, hogy lehordhassák a lelkileg amúgy is meggyötört csúnya fiúkat :D Több felhasználó is ezt játssza: vadászik ezekre a kérdésekre, és mindet szétbarmolja, mert ez ad neki lelki megnyugvást, ezzel legalább úgy érzi, hogy most jól megmondta, és hogy most verheti (a mellét, vagy mást), hogy most aztán sikerült belerúgnia egy földön fekvő emberbe. Tipikus emberi viselkedés: amikor egy csoport nekitámad egy embernek, mindig van valaki (aki amúgy a csoporton belüli rangsorban az utolsó helyen áll, és a csoporton kívül életképtelen), aki még akkor is ott marad rugdosni a földön fekvő embert, mikor a többiek már rég otthagyták. Neki ez lelki megnyugvást adhat.

A többiről: én tényleg ronda fiú vagyok, és nem tagadom, hogy írtam már ki ilyen kérdést (és már előre látom magamban, hogy a fent említett reakciós trollok már előre ráizgultak a piros kezecske bősz nyomogatására, hogy 0%-ra vigyék le a válasz hasznosságát :D) Na szóval: próbálkoztam már normálisan, nincsenek barátaim, volt már, hogy privátban linkeltem beszélgetést arról, hogy ismerkedem, nincs bennem gyűlölet a női nem iránt, és sosem tartottam akkora nagy számnak a pénzt, hogy erre fogjam a sikertelenségeim. Azt viszont vállalom, hogy szerintem a külsőm a fő oka annak, hogy még sosem találtam senkit. A többiről meg annyit, hogy sokan képtelenk megérteni a csúnya fiúk helyzetét. Míg egy átlagos kinézetű srácon lehet segíteni a fent említett módszerrel, addig egy tényleg ronda srácnál az ilyen nem működik. Ezt általában tapasztalatból írjuk, legalábbis szerintem minden csúnya fiú életében van egy pont, amikor azt hiszi, hogy van esélye javítania a külsején, de úgy sem sikerül neki. Ebbe részletesebben is belemehetnék, de inkább most hanyagolom.

2013. nov. 20. 16:30
 16/49 anonim ***** válasza:
Nem mi offoljuk szét, hanem tényleg vannak trollok, akik szimplán kiírják a kérdést és minden értelmes válaszba belekötnek, mindenre csak kifogásokkal reagálnak. Igazából nem a kérdések a zavaróak, hanem a kifogásaitok. És emiatt sem tekintünk titeket férfiaknak. Egy férfinak nincsenek kifogásai. Cselekszik.
2013. nov. 20. 16:34
 17/49 anonim ***** válasza:

Egyrészt már rengetegen leírták, hogy nem a külsőd a tényleges ok valószínűleg a sikertelenséged miatt, hanem a nem megfelelő énképed és a tapasztalat hiánya az ismerkedésben.

Ajánlom a Pszichokibernetika című könyvet, egy plasztikai sebész írta. Volt benne egy példa két sebhelyes arcú férfiról; az egyik büszke volt a sérülésére, mert egy párbajban szerezte és számára ez egyfajta státuszszimbólum volt. A másik egy autóbalesetben sérült meg és a sebhelye miatt kerülni kezdte az embereket, mert úgy érezte, kibeszélik a háta mögött. Ugyanolyan körülményekkel rendelkezett mindkét férfi, mégis teljesen másképp fogták fel a helyzetüket és ez az életükre is gyökeresen más hatást gyakorolt.

Nincs olyan egészséges ember, akinek a külsejét ne lehetne felhozni legalább átlagos szintre. Átlagos külsejű férfiakat pedig nap mint nap látni szép, kedves és intelligens barátnővel vagy feleséggel, ha körülnézel.

A képen a New York Times újságírója, Neil Strauss látható, aki saját bevallása szerint soha nem volt egy "nőmágnes", magányosan élte az életét sokáig. A Játszma című könyvben olvashatsz arról, hogy a külseje átalakításának (és főként egy belső, hozzáállásbeli átalakulásnak) köszönhetően milyen sikereket ért el a nőknél.

[link]

2013. nov. 20. 16:38
 18/49 anonim ***** válasza:

nem igazán tudom átérezni

27/f

2013. nov. 20. 16:39
 19/49 anonim ***** válasza:
72%

Kerdves 15-ös, szerintem már elég sokszor átéreztük a csúnya fiúk helyzetét, amikor még csak fel-feltűntek a kérdések, akkor mindenki tök segítőkész volt. Aztán amikor minden jó szóra jött a válasz, hogy nincs igazunk, ő csúnya és örökre egyedül marad, és a kérdező csak szajkózta végig a torz világképét, akkor egy idő után betelt a pohár.

Most már pedig kifejezetten sok az, hogy minden nap az ilyen kérdéseket kell olvasni, ugyanazokkal a torz válaszokkal.

2013. nov. 20. 16:47
 20/49 shamrel ***** válasza:
35%

Már a kérdésből is látszik,hogy egy tipikus feminista, másokkal nem törődöm, lány vagy.

Persze,hogy tele van olyan kérdésekkel az oldal amilyeneket te nem bírsz.Javaslom kezd el kerülni az oldalt ha nem tetszik.

Lehet,hogy a te kis plasztik rózsaszín világodba minden tökéletes(vagy csak azt hiszed) de ez nagyon sok esetben nem így van.

Azt mondod gyűlölet van az emberekbe, benned is lenne,ha 100ból 99 alkalommal képen röhögnének,vagy egy senkinek néznének akit még ember számba se vesznek.

Az az 1 alkalom amikor meg pozitív választ kapsz kiderül később,hogy csak a kihasználásodról szólt.

Egyébként meg rengeteg olyan lány van aki azt írja(társkereső oldalon szinte mind) vagy azt mondja magáról,hogy ő kedves,aranyos,őszinte aztán meg kiderül,hogy álszent,hisztis, bosszú éhes mert nemrég dobták,vagy alapból ilyen.

Lehet,hogy te tagadásban szeretsz élni. De a macsós gazdag sztereotípia létezik,bármennyire is akarod tagadni.Most nem feltétlenül milliomos pasasra gondolok,csak az átlagnál mondjuk úgy tehetősebbre.

A másik meg,nehogy már ennyire lenézd a férfiakat...szerinted (most normális alapesetről beszélek) nem úgy indít mindenki,hogy próbálja a legtöbbet kihozni magából,min. ápolt,jól öltözködik stb.

És nem mindenki egy elhízott zsíros állat,szóval kösz nem kell elküldeni minket férfiakat külön sportolni!

Utolsó kérdésedre meg csak annyit mondok,hogy miért nem próbáltok meg ti nők a normális de lehet,hogy elsőre nektek nem tetsző férfiaknak is esélyt adni?

Jaaaaah mert azoktól nem bizsereg azonnal odalent? És más nem is számít csak az vagy azon kívül még esetleg a vagyoni rész.

Nem állatok vagyunk nem? Tudjuk magunkat kontrollálni? És állítólag ti meg a női nembe tartoztok, nem ?

2013. nov. 20. 17:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!