Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti nem vagytok rosszul a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem vagytok rosszul a rinyáló negatív emberektől akikkel tele van az oldal?

Figyelt kérdés

Tele van ilyen kérdésekkel és válaszokkal, hogy ronda vagyok emiatt nem kellek senkinek, az összes nő egy r*banc, bele törődök abba, hogy örökre szűz maradok és amit a legjobban bírok, hogy kedves emberek senkinek se kellenek, csak vagány macsó gazdag srácokat akarnak a nők. Ezeket a sz.rokat látom ezen az oldalon.

Tőletek kérdezném, hogy próbálkoztatok e már normálisan? Esetleg vannak barátaitok? Mert olyat egyszer se láttam, hogy leírtátok volna pontosan, a próbálkozásaitokat, hogy hogyan kezdtetek ismerkedni, hogy próbáltad elkérni a számát stb. A másik, hogy kedvesnek tartjátok magatokat, de mégis olyan gyűlöletet van bennetek, hogy szerintem azt se tudjátok, hogy mi az a kedvesség, és ezt hazudjátok be magatoknak.

Harmadrészt mindig ezzel a macsós gazdag sztereotípia szöveggel jöttök. Szerintem ha jobban körülnéznétek bárhol akkor rájönnétek arra, hogy nincs ez így, csak némely rétegre igaz. A rondaságról még annyit, hogy ez általában nem nagy probléma, ha normális frizurát csináltatsz, jól öltözöl fel és tiszta vagy. Soknak azért van előnytelen külseje, mert vagy elhanyagolja magát vagy nagyon negatív. Még azzal is javíthatnátok valamit, ha elkezdenétek sportolni vagy edzeni.

Miért nem próbáltok pozitívabbak lenni? Állítólag férfi nembe tartoztok.

2013. nov. 20. 15:58
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
38%
Engem nem zavarnak, az ilyen kérédéseket csak át kell ugrani, már rájöttem, hogy jó tanácsokra igazából enm vevők, csak hajtogatják ha hülyeségeiket, hogy milyen rondák, de majd ha bunkók is lesznek, akkor rohadtul de oda lesznek értük a csajok+egy BMW és bárkit megkapnak... persze, mikor mind tudjuk, hogy ehhez legalább 2 BMW és ez tűzpiros Lamborgini kéne.
2013. nov. 20. 17:13
 22/49 anonim ***** válasza:
64%

"Utolsó kérdésedre meg csak annyit mondok,hogy miért nem próbáltok meg ti nők a normális de lehet,hogy elsőre nektek nem tetsző férfiaknak is esélyt adni?

Jaaaaah mert azoktól nem bizsereg azonnal odalent? És más nem is számít csak az vagy azon kívül még esetleg a vagyoni rész.

Nem állatok vagyunk nem? Tudjuk magunkat kontrollálni? És állítólag ti meg a női nembe tartoztok, nem ?"

Akkor te miért nem próbálkozol duci, önbizalomhiányos, elhanyagolt külsejű, alacsony, szemüveges lányoknál, ha annyira tudod magad kontrollálni, hogy számodra lényegtelen egy párkapcsolatban, hogy a másik vonz-e téged szexuálisan?

2013. nov. 20. 17:24
 23/49 shamrel ***** válasza:

# 22

Először is nem kéne személyesre venni, a kérdező sem tette. Magyarul nem rólad vagy rólam van most szó.

Fogadjunk te is lány vagy.

Azok szoktak a kérdésre,kérdéssel válaszolni. Mert nem tudnak mit reagálni ezért visszatükrözik a kérdező által feltett kérdést a saját ötletüknek feltüntetve.

És ez a sarkítás...könyörgöm,csak és kizárólag végletekben tudtok beszélni.

Amit írtam,továbbra is áll. Ennyi.

De lásd kivel van dolgod. Tessék a válasz,nem vagyok elhanyagolt külsejű,se dagadt,se ronda. Totál átlagos vagyok olyan akiket mindennap látsz az utcán.

Amit írtam abban a hangsúly ezen volt:

"elsőre nektek nem tetsző férfiaknak is esélyt adni?"

ELSŐRE érted? tehát nem pont a zsánered,nem a szőke hajú herceg stb..stb. erre értettem,nem arra,hogy egy modell csaj álljon össze egy undorító magára nem adó alakkal.

Ha már csak a sarkított példákból értenek az emberek akkor tessék,remélem le esett.

2013. nov. 20. 17:44
 24/49 anonim ***** válasza:
23%

Nem talált. :D

Napi szinten látok átlagos külsejű, nem gazdag és híres férfiakat szép és intelligens barátnővel (többek között a baráti társaságomban is). Nekik vajon miért jön össze? "Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye" (mondom ezt úgy, hogy én se vagyok elégedett a nőkkel kapcsolatos sikereimmel, de nem őket okolom miatta, hanem inkább teszek ellene).

2013. nov. 20. 17:52
 25/49 anonim ***** válasza:
49%
Egyébként én baromira nem értem, hogy mégis miért kellene foglalkoznunk olyan férfiakkal, akik elsőre nem jönnek be nekünk? Hozzám sem fog odajönni egy olyan pasi, akinek elsőre nem tetszek, ha ti megtehetitek, hogy előre válogattok, miért ne szűrhetnénk mi is?
2013. nov. 20. 17:55
 26/49 shamrel ***** válasza:

# 25

Te is jól elvagy tévedve... jézusom. :D

Hidd el mi srácok nem egyszer megyünk oda és adunk esélyt a nekünk kevésbé tetsző lányoknak is. Miért?

Van,hogy csak azokhoz merünk oda menni,vagy egészébe lehet nem is jön be nekünk a lány de van valami a lányba ami megfog minket mégis, vagy egyszerűen csak azt gondoljuk,hogy normálisabb emberként mint a többi aki viszont tetszik,de ők túl kihívóak stb.

Ha komolyan azt hiszed,hogy egy srác csak akkor megy oda hozzád,ha tetszel neki már első körben akkor jobb ha át értékeled magad.

2013. nov. 20. 18:21
 27/49 shamrel ***** válasza:

Ja igen és lemaradt,hogy ezzel szembe te vagy az élő példa,hogy irreális szűrőt alkalmaztok és csak azzal állsz le aki 100%ban megfelel az elvárásaidnak,a maradék 99%-t pedig ignorálod.

A tipikus esete annak a bizonyos ló másik oldalának.

2013. nov. 20. 18:24
 28/49 anonim ***** válasza:
57%

"Utolsó kérdésedre meg csak annyit mondok,hogy miért nem próbáltok meg ti nők a normális de lehet,hogy elsőre nektek nem tetsző férfiaknak is esélyt adni?"

Egész pontosan azért nem adtam ezeknek esélyt, mert léteznek normális, tisztességes, eredeti személyiségű, és EZEK MELLÉ nekem elsőre is tetsző férfiak. Problem?

2013. nov. 20. 18:26
 29/49 A kérdező kommentje:
Amúgy férfiként tettem fel a kérdést! :D
 30/49 anonim ***** válasza:
61%

"Utolsó kérdésedre meg csak annyit mondok,hogy miért nem próbáltok meg ti nők a normális de lehet,hogy elsőre nektek nem tetsző férfiaknak is esélyt adni?"

Egész pontosan azért nem adtam ezeknek esélyt, mert léteznek normális, tisztességes, eredeti személyiségű, és EZEK MELLÉ nekem elsőre is tetsző férfiak. Problem?

1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!