Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/29 anonim válasza:
Álmodoztam egy olyan dologról, ami lehet, hogy még meg is történhet :)
23/29 anonim válasza:
Észrevettem Gellért térnél (Bp), hogy milyen különös színűek és formájúak a szálló előtt a fák és a kúttal együtt milyen érdekes!
24/29 anonim válasza:
Nem volt rossz- elég sok mindent kéne/kellett volna az elmúlt napokban befejezni, lassan a beadandóval is elkészülö ( elkövetkező 2-3 órában), aztán van még 3 órám aludni és juhéj, itt az új nap.
27/29 anonim válasza:
Ma 20 éve (pontosabban 19-én), hogy először megláttam és megszerettem a mostani feleségemet. Jobb is lehetett volna, ha nem választ el minket egy fél földrész (Magyarország - Anglia)lassan egy éve. Telefonban közölte, hogy melyik számot hallgassam meg, én meg végigbőgtem fél Londont. Délután elmentem dolgozni, itteni fél egy volt, mire hazaértem. És most, ahelyett, hogy aludnék, itt írogatok.
28/29 anonim válasza:
jó volt a tegnap. reggel informatika logikából zh-t írtam, utána találkoztam a csoporttársaimmal, beültünk egy előadásra, ahol katalógus volt, tehát a vizsgán előnyben leszünk, mert rajta van a nevünk.:P utána matekoztam, aztán mentem a kedvenc nyelvórámra, majd találkoztunk a barátommal, és elmentünk nézegetni a tescóba.:D jó volt.:)bizt sok mindenkit érdekelxd
29/29 anonim válasza:
Tegnap nagyon jó napom volt.Felkeltem ittam egy kávét lazulgattam, lefeküdtem a barátnőmmel, elmentem edzeni, haverokkal találkoztam és egész reggelig elvoltunk a hülyeségekkel.
De nem értem, hogy miért ebbe a kategóriába írtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!