Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/29 anonim válasza:
Pont olyan, mint az összes napom az elmúlt 2-3 évben, tehát céltalan és unalmas.
12/29 anonim válasza:
Unalmas, monoton, szar napom volt.
13/29 anonim válasza:
Járok valakivel, miközben mást szeretek.
14/29 anonim válasza:
14 órát dolgoztam, fel akartam mondani, de nem engedtek el, ezek után hazajöttem hullafáradtan, de azért egy szexben még benne lettem volna, de a párom már aludt.
Egy szóban: pocsék.
15/29 A kérdező kommentje:
Sajnálom akinek pocsék, és unalmas napja volt :(
Az enyém sem volt jobb, a szokásos szürke hétköznapok egyike..
2013. nov. 20. 00:06
16/29 anonim válasza:
A fogorvosnál a sok szenvedés után a munkahelyemen elrontottam amit csak tudtam, haza nem tudtam menni csak másfél órával később mert baleset volt, így ma sikerül aludnom 4 órát, de még azt sem biztos fogok tudni mert nagyon fáj a fogam.
18/29 anonim válasza:
Jó is, meg szar is.
A nap első felében fel voltam dobva, kellemes meglepetés ért, a nap hátralévő részében meg kissé csalódott lettem.
19/29 anonim válasza:
Boldog voltam,mert ma minden ember felkeresett,aki számít!Ezer km-ekről is tudtunk csevegni mikrofonon,webcamerán és viberen :) Örültem nekik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!