Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy ilyen pasiról?

Figyelt kérdés

Introvertált, analitikus személyiségű ember vagyok, de ennek ellenére jó a kapcsolatteremtő képességem.

Magabiztosan viselkedek olyan helyzetekben, amikor új embereket van alkalmam megismerni, akkor is, ha vonzó nőkről van szó. Viszont hosszabb távú párkapcsolatokban, baráti kapcsolatokban előfordul, hogy elveszítem az önbizalmam, mert félek attól, hogy megbízhatatlannak fognak tartani. Tehát az introvertáltságom ellenére magabiztos, és kirobbanó tudok lenni, könnyen megkedveltetem magam az emberekkel, de gondjaim, félelmeim vannak akkor, amikor egy hosszú távú kapcsolatot kell fenntartani. Ez nem jelenti azt, hogy könnyen romba dőlnek a kapcsolataim, de mégis megmarad ez a félelem.

Nagyon sok mindennel foglalkozok, mert amellett, hogy alapvetően önfenntartó vagyok, saját albérlet, munka, stb., egyetemre is járok, illetve sok ötlet, terv kidolgozásán és megvalósításán is dolgozom. Viszonylag jól megélek, de erre el is meg sok időm.

Akkor érzem jól magam, amikor agyalni kell, problémákat kreatív módon kell áthágni, a megoldásra pedig terveket kell készíteni. Nagyon élvezem az ilyen helyzeteket, a munkám is részben ebből áll. Imádok olvasni, tanulni, és eszmét cserélni más emberekkel, ezért ilyesmire szánom a szabadidőm nagy részét, de amikor ráérek, akkor szeretek mozogni, főleg futni, sétálni. Fontos számomra a megfelelő megjelenés is.

Tehát alapvetően egyfelől érettnek, magabiztosnak érzem a személyiségem, másfelől viszont vannak olyan részei a személyiségemnek - talán a gyermekkori bántalmazásnak köszönhetően - amelyekkel nehezen tudok dűlőre jutni, és gyakran okoznak nehézséget.

20/F

2013. nov. 19. 22:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Teljesen normális. Mi a probléma vele?
2013. nov. 19. 22:21
 2/5 anonim ***** válasza:
ez szerintem is teljesen rendben van.
2013. nov. 20. 17:35
 3/5 YuY ***** válasza:

Nem problémával küzdesz, mint ahogy a munkádban szoktál, ehhez nem lehet tervet készíteni és logikus módon felépíteni, majd megoldani. Ez egy egészen más probléma mint amivel eddig találkoztál: ez egy HIÁNY, annak a hiánya, hogy megtartsd azt amit elértél az emberi kapcsolataidban. Ez mindig nehezebb mint hódítani, valakit/valamit. Egy tartós kapcsolat nem fog működni bizalom nélkül, ahogy semmilyen rendszer sem, szóval akivel hosszú távra "tervezel" azt érdemes beavatni az effajta kétségeidbe, beszélgetni vele a problémáról, a nők általában nyitottabbak az ilyen mélyenszántó dolgokra. Ahhoz, hogy valami jól működjön foglalkozni kell vele, igen, minden nap.

Javaslom hogy olvass személyiségről, pszichológiáról szóló könyveket.

F 21

2013. nov. 22. 20:01
 4/5 maximaxi01 válasza:
Sztem ez a fiú nagyon jófej lehet igazi barátra találhatsz benne
2014. febr. 21. 11:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez mind szép és jó amit leírtál kedves kérdező, csak hogy ezek csajozás szempontjából lényegtelen információk.

Hogy helyes pasi vagy e, az már érdekesebb számukra.

2014. febr. 21. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!