Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen képet, milyen beállítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen képet, milyen beállításban kell csinálni egy pasiról, hogy a nőknek a legelőnyösebb legyen?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy fotózás témakör lenne... milyen képet, milyen beállításban kell csinálni egy pasiról, hogy a nőknek a legelőnyösebb legyen? Milyen kinézet, szög, pasi hogy nézzen stb :)
2013. szept. 15. 23:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ne pózerkedjen rajta a pasi.
2013. szept. 15. 23:31
 2/11 anonim ***** válasza:
Jó kérdés, engem is érdekelne!
2013. szept. 15. 23:31
 3/11 anonim ***** válasza:
Maszturbálj a kèpen.
2013. szept. 15. 23:32
 4/11 anonim ***** válasza:
támaszkodj a ferraridon
2013. szept. 15. 23:35
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha fiú/férfi vagy, akkor...

Kedves ismeretlen, és minden hímnemű aki ezt olvassa.

Az egyetlen nyerő kép: az életkép.

Magyarul

- nem kell pózerkedni

- nem kell beállított, profi fotós kép

- nem kell "mutogatom a felső testem, és direkt úgy fényképezem magam a tükörben, hogy lásd az izmom"

- nem kell, úgy csinálni, mintha vigyorognál, ha egyszer nincs jó kedved, a szemeden úgyis látszik, hogy kamuműmosoly

- nem kell fotóboltolt, dj rush jócó vagyok, fekete fehér desing, anyám kínja

- nem kell - csak magáról felpakol 50 képet

- nem kell - fifty centre, és egyéb celebekre, énekesekre hasonlító pózt, és beállást, öltözködést vesz fel, ezzel utánozva

egy olyan profi fotót, ami olyan távol áll tőle, mint Makótól New York

Egyszerű, természetes, vicces, bohóckódos,ne akarjon utánozni semmiféle majmot, ne tetszelegjen, ne akarja az arcomba tolni, hogy jópasivagyokéslaza. Ja és ne. Ne pózoljon kocsi előtt.

Egy kép oké, de ne legyen erőltetett. Mert megértem, van aki büszke a kocsijára.

Számomra az összes pasi aki erotikusan akar nézni a fotón egyébként, inkább homokos benyomást kelt.

2013. szept. 15. 23:42
 6/11 A kérdező kommentje:
ezeknek a felét nem csináltam volna meg, de mutatnál egy konkrét élő példát? :) naaa ne mond már, nektek is számit a külső...
2013. szept. 15. 23:56
 7/11 anonim ***** válasza:

Élő példa?

Mondjuk elmentetek a haverokkal sörözni, és készül egy közös kép, ahogy beálltok egy közös fotó erejéig.

Vagy egy kis összejövetelen, ahol ott vagy.

Vagy nyaralni voltál.

Vagy épp szörfözöl.

Vagy csinálsz valamit.

Mondjuk,hogy etetsz macskát, azt azért ne pakold fel a netre.

Az ilyen apróságos, minden mozzanatról beszámolok a napomból című verziót se értettem sose.

Számít. De nekem akkor is, azt a benyomást kelti, hogy mással nem tud megfogni, ezért szüksége van erre a maga mutogatásra.

2013. szept. 16. 00:25
 8/11 A kérdező kommentje:
de azokon mindig úgy látszódok, mint egy fogyatékos!!!
2013. szept. 16. 00:26
 9/11 anonim ***** válasza:
épp az a lényeg benne :D
2013. szept. 16. 00:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha életképen olyan vagy mint egy fogyatékos akkor élőben gondolom úgy nézel ki, mint egy fogyatékos. Mire lenne jó, ha lenne egy profi kép rólad aztán ha meglát a nő élőben is rögtön kiábrándul belőled...
2013. szept. 16. 01:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!