Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok! Tudja rólatok valaki, hogy melegek vagytok? Ha igen, ki?
Csak a szűk baráti kör, úgy kb. az összes barátotok, vagy kik/kik nem? Szüleitek?
(Nem rosszindulatból, csak kíváncsi vagyok, hogy ti ki(k)ben bíztok meg.)
Nincs lányos külsőm sem viselkedésem o.O Ja és én is focizok!
Csak nálunk otthon ez sose volt baj, nagyon régóta tudják, hogy mi a helyzet, nem kellett soha titkolóznom. És így suliban se tartottam titokban, miután meg pár ember megtudta, elterjedt a pletyka. 3 napig csoda volt, aztán ennyi.
Ne ítélkezz ismeretlenül :P
Rólam senki sem tudja... illetve a barátom értelemszerűen, de haverok, sőt szüleim sem (bár ők talán sejtik).
24/F
az lenne a normális, ha mindenki tudná, mert a titkolózás senkinek sem jó. Ha szób kerül, elmondom, hogy meleg vagyok, de ha az a kérdés, mit érdemes tudni rólam, akkor nem ez az első amit mondok. Az ismerőseim kb 90%-a tudja.
Nem az a gáz, ha mindenki tudja rólad, csak az, ha látszódik
Először néhány barát tudta csak, aztán kb az osztály kétharmada.
Már a rokonság fele is birtokában van ennek az információnak, nem igazán téma.
Nagyanyámnak nem mondtam el, mert olyanok a politikai nézetei, és nem akarom a világképét összezavarni.
Meg a k*rvák, akik leszólítanak az utcán, őket is ezzel rázom le.
26 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!