Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a testem? 1-10ig hány pontot adnátok mindent egybe véve?
Eléggé önbizalom hiányos vagyok, főleg a melleim miatt mert elég picikék és nincs is olyan szép formájuk sajnos, nem tudom miért ilyenek mikor sokat sportoltam stb.
Szeretnék őszinte véleményeket kérni! indoklással!
Ne legyél önbizalomhiányos, mert nincs rá okod! A tested szép, a melleid dettó, ha zavar a hasad, azt meg kis mozgással és odafigyeléssel kedved szerint formálhatod!
10/6,5 de ez simán emelkedhet, ha tetszik az arcod és akár elérheti a maximumot is ha belül is megfelelő vagy.
Őszintén? Gyengém az ilyen test:$ Szeretem az ilyen picipocit meg minden ilyesmi:) Attól,hogy kisebbek a melleid nem gáz:) Úgy 10/9-et adnék erre:)
Hány éves vagy?
egészen őszintén sztem derékből meg hasból icipici mehetne le, de ah nem, az sem baj, teljesen arányos. REndben van.
a melleid is okésak. Legalább sosem fognak durván megereszkedni és biciklizés közben a pedálba akadni :)
A mozgás Réd is, mint mkire rádfér, de egyébként semmi gond a testeddel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!