Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen a testem? 1-10ig hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a testem? 1-10ig hány pontot adnátok mindent egybe véve?

Figyelt kérdés

Eléggé önbizalom hiányos vagyok, főleg a melleim miatt mert elég picikék és nincs is olyan szép formájuk sajnos, nem tudom miért ilyenek mikor sokat sportoltam stb.

Szeretnék őszinte véleményeket kérni! indoklással!

[link]

[link]

2013. nov. 19. 13:51
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

Ne legyél önbizalomhiányos, mert nincs rá okod! A tested szép, a melleid dettó, ha zavar a hasad, azt meg kis mozgással és odafigyeléssel kedved szerint formálhatod!

10/6,5 de ez simán emelkedhet, ha tetszik az arcod és akár elérheti a maximumot is ha belül is megfelelő vagy.

2013. nov. 19. 14:37
 32/42 anonim ***** válasza:
itt igazából az agyaddal lehet probléma hogy ilyeneket felraksz magadról...
2013. nov. 19. 14:54
 33/42 anonim ***** válasza:
Tisztelem azt a következetességet, elszántságot és kitartást, ahogy minden ilyen kérdésre megjelenik egy erkölcscsősz, hogy beoltsa a kérdezőt, hogy a kérdésre válasz helyett beoltsa, amiért arc nélkül fel merészel tenni képet a netre...
2013. nov. 19. 15:51
 34/42 anonim ***** válasza:
Szerintem nem rossz 7/10. 20/F
2013. nov. 19. 17:44
 35/42 anonim ***** válasza:
Bárki bármit mond, nálam ez a tökéletes. :) Kár, hogy a fenekedről nem tettél fel képet, úgy lett volna "kerek".
2013. nov. 19. 20:35
 36/42 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat!! sokkal jobban érzem magam amikor ilyen véleményeket kapok :)
2013. nov. 19. 23:38
 37/42 anonim ***** válasza:
nem akarok senkit sem leoltani, de akkor is... meztelen képet felrakni magáról, teljesen mindegy hogy nem látszik az arca... szerintem ismerkedjél ÉLŐben és azok majd dícsérnek miért neten csinálod ezt?!
2013. nov. 20. 08:52
 38/42 anonim ***** válasza:

Őszintén? Gyengém az ilyen test:$ Szeretem az ilyen picipocit meg minden ilyesmi:) Attól,hogy kisebbek a melleid nem gáz:) Úgy 10/9-et adnék erre:)

Hány éves vagy?

2013. nov. 22. 17:03
 39/42 Költőnő? ***** válasza:

egészen őszintén sztem derékből meg hasból icipici mehetne le, de ah nem, az sem baj, teljesen arányos. REndben van.

a melleid is okésak. Legalább sosem fognak durván megereszkedni és biciklizés közben a pedálba akadni :)

A mozgás Réd is, mint mkire rádfér, de egyébként semmi gond a testeddel :)

2013. dec. 5. 15:28
 40/42 anonim ***** válasza:
Jol nezel ki;) F
2013. dec. 5. 15:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!