Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen a testem? 1-10ig hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a testem? 1-10ig hány pontot adnátok mindent egybe véve?

Figyelt kérdés

Eléggé önbizalom hiányos vagyok, főleg a melleim miatt mert elég picikék és nincs is olyan szép formájuk sajnos, nem tudom miért ilyenek mikor sokat sportoltam stb.

Szeretnék őszinte véleményeket kérni! indoklással!

[link]

[link]

2013. nov. 19. 13:51
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
9#, persze csaj vagyok és kiéhezett, nem? na, ezt elmesélem a pasimnak is... :D
2013. nov. 19. 14:08
 12/42 A kérdező kommentje:
értem, persze köszi az őszinteséget! én annak is örülök ha középút vagyok :)
2013. nov. 19. 14:08
 13/42 anonim ***** válasza:

Nem értem miért akar mindenki ilyen pontozást, semmi értelme nincs.

Az alakoddal nincs baj, de ezek a képek förtelmesen szemcsések, homályosak.

2013. nov. 19. 14:09
 14/42 A kérdező kommentje:
igen, sajnos a kép minősége rossz! de nem volt lehetőségem mással fényképezni!
2013. nov. 19. 14:10
 15/42 anonim ***** válasza:
szia! melleddel nincs gond, inkább kicsit vadabb tangára váltanék, mert ami rajtad van az gáz:) amúgy kapsz egy 5st
2013. nov. 19. 14:13
 16/42 anonim ***** válasza:
minek a vadabb tanga? jaa, hogy arra tudjál recsizni? idióta...
2013. nov. 19. 14:15
 17/42 tevetke ***** válasza:
A bugyid kicsi... egy vagy két mérettel nagyobb nem vágna így be és akkor gusztább lenne a látvány
2013. nov. 19. 14:15
 18/42 anonim ***** válasza:

A cickóddal pont nincs semmi bajom, csak valahogy fiús az összhatás, illetve az úszógumi és hasad furcsa kicsit.

Ha őszinte akarok lenni, azt mondom, hogy nem hozott különösebbe lázba a tested, ellenben a világon semmi szégyellnivalót sem találok benne. Úgy értem, valószínűleg nem fordulnék meg utánad a nudista strandon, de ha a partnerem így nézne ki, nem befolyásolna negatív irányban, pont ugyanúgy rávetném magam :). Röviden: átlagos, nem rossz értelemben, hanem átlagos értelemben.

2013. nov. 19. 14:16
 19/42 anonim ***** válasza:
yoda master te csak a magad neveben beszelj. En sem vagyok szuz es kiehezett sem, megis csodas a kerdezo alkata. Ennek semmi koze a szuzesseghez.
2013. nov. 19. 14:16
 20/42 anonim ***** válasza:

#11 Gondoltam akinek nem inge, nem veszi magára..

De látom jobban, és bővebben megfogalmazott válaszokat kell írnom, mert az utóbbi időben kezd romlani a felhasználók reális gondolkodó készsége..

Mivel nem csak te írsz erre a kérdésre válaszokat, szóval még mindig nem értem miért gondolod azt, hogy téged céloztalak meg a "kiéhezett" válaszommal.

#19 "akinek nem inge ne vegye magára"!!!!!!!!!!!!!!!!

2013. nov. 19. 14:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!