Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a testem? 1-10ig hány pontot adnátok mindent egybe véve?
Eléggé önbizalom hiányos vagyok, főleg a melleim miatt mert elég picikék és nincs is olyan szép formájuk sajnos, nem tudom miért ilyenek mikor sokat sportoltam stb.
Szeretnék őszinte véleményeket kérni! indoklással!
Nem értem miért akar mindenki ilyen pontozást, semmi értelme nincs.
Az alakoddal nincs baj, de ezek a képek förtelmesen szemcsések, homályosak.
A cickóddal pont nincs semmi bajom, csak valahogy fiús az összhatás, illetve az úszógumi és hasad furcsa kicsit.
Ha őszinte akarok lenni, azt mondom, hogy nem hozott különösebbe lázba a tested, ellenben a világon semmi szégyellnivalót sem találok benne. Úgy értem, valószínűleg nem fordulnék meg utánad a nudista strandon, de ha a partnerem így nézne ki, nem befolyásolna negatív irányban, pont ugyanúgy rávetném magam :). Röviden: átlagos, nem rossz értelemben, hanem átlagos értelemben.
#11 Gondoltam akinek nem inge, nem veszi magára..
De látom jobban, és bővebben megfogalmazott válaszokat kell írnom, mert az utóbbi időben kezd romlani a felhasználók reális gondolkodó készsége..
Mivel nem csak te írsz erre a kérdésre válaszokat, szóval még mindig nem értem miért gondolod azt, hogy téged céloztalak meg a "kiéhezett" válaszommal.
#19 "akinek nem inge ne vegye magára"!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!