Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány kilók vagytok és hány cm magasak?
Figyelt kérdés
Meg vagytok elégedve vele? Vagy örülnétek ha alacsonyabbak lennétek, magasabbak, stb..?2013. nov. 18. 21:31
22/43 anonim válasza:
56 kiló, 163 cm, és jól érzem magam a bőrömben.
23/L
24/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Mindenkit felpontoztam :)
2013. nov. 18. 21:49
25/43 anonim válasza:
182 cm / 68 kg , szeretnék felszedni vagy 3-4 kilót (mint amennyi nem olyan rég voltam) csak ez az egyetem leamortizál..
20f
26/43 anonim válasza:
durván vékony vagyok, tudom: 170cm/43kg. nem vagyok anorexiás se semmi ilyesmi, csak a genetika, lisztérzékenység, ilyenek.. próbálok hízni. :)
28/43 anonim válasza:
185cm 68kg
20F és elégedett vagyok:)
29/43 anonim válasza:
181cm és 78kg. Van egy minimális kis hasam, de elégedett vagyok és jól érzem magam a bőrömben. :)
21/F
30/43 anonim válasza:
177 cm, ~70kg
A számokkal nincs gondom, szeretnék egy kicsivel laposabb hasat, de már dolgozom az ügyön. :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!