Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
172-173 cm magas férfi mennyire felelne meg nektek, nők? Ti milyen magasak vagytok?
én 158 cm vagyok:$ a barátom 187:) de nem zavar,hogy magasabb,csak ágaskodnom kell a pusziért..:D
18/L
azén barátom pontosan ilyen magas, én 162 vagyok.. teljesen jó
17/L
Az egyik legrosszabb magasság. Én is ekkora vagyok sajnos. Számos hátránya van az embernek ekkora mérettel, mert inkább nem magasságnak titulálnám. A 150-160 cm-es nőknek lásd 1.válasz is min 175 cm-es pasi kell, utána meg jön a magassarkú hisztéria, a védelmi dumájukat már fel sem érdemes venni.. Ráadásul ha pl diplomád is van, jóval kisebb az esélyed jobb pozíciók betöltésére, az alacsonyságod miatt. Szóval ez a magasság kevés, nagyon kevés sajnos.. Ha nem hiszed el, megértem, de akkor tölts el néhány órát az utcán sétálgatva, és akkor majd a saját szemeddel is meggyőződhetsz róla.
üdv 25/f/172 cm-es sorstárs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!