Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor mi van? Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Katy123789 kérdése:

Most akkor mi van? Hogyan kérdezzem meg tőle? (többi a leírásban)

Figyelt kérdés
Sziasztok! :) Az elején közlöm, én 15 éves vagyok, és lány. :) Van egy fiú, akivel már 2 éve nagyon jóba vagyunk, a legjobb fiúbarátom, teljes mértékben megbízom benne, és mindent elmondok neki.. Mindent tud rólam, van olyan is, hogy többet, mint a barátnőim. Nagyon szeretem, és fontos nekem. Nem régiben (kb. 1 hónapja) elő jött az, hogy kinek mi az ideálja, kinek ki tetszik, stb.. És sosem hittem volna, de engem mondott.. Vagyis célzott, de leesett.. (Amúgy ezt facebookon beszéltük, de életben is nagyon sokat beszélünk) Aztán meglepődtem, mert én csak barátként tekintettem rá.. Vagyis lett volna több is, de nem hittem volna, hogy lesz.. Mivel ő 23 éves.. De mindig is tetszett, és olyan kis hüle mint én, és imádom.. :)) Se kívülről, sem belülről nem néz ki annyinak, de van benne komolyság is ha kell.. Sokat segített, amikor padlón voltam.. Aztán a lényeg, hogy most nem tudom, hogy együtt vagyunk-e vagy sem, és nem tudom, hogy hogyan kérdezzem meg tőle.. :/ Mivel sétáltunk egyik este, és megfogta a kezem.. És azóta, (2 hete) midnig kézenfogva sétálunk esténként amikor hazakísér. Eddig csak puszit adtunk egymásnak, nem volt még csók. És úgy vagyok vele, hogy vele tökre eltudnék képzelni, egy hoszabb kapcsolatot.. Sőt, a szüzességem is odaadnám neki, mert benne bízom meg a legjobban, és tiszta szívemből szeretem.. Csak nem tudom, hogy most mi van..:/ Egyikünk sem mondta még ki, hogy "együtt vagyunk".. Sokat vagyok nálunk, segít az angol házimban, stb.. Szülei is már ismernek :) De nem tudom, hogyan kérdezzek rá? Vagy hogyan hozzam fel a témát? Barátnőm is próbálkozott már megkérdezni tőle, de elhülyülte.. És nem tudom, hogy akkor most ezt hogyan gondolja? Valami ötlet, tipp? :( Vagy szerintetek nagyon sok a korkülönbség és nem éri meg? Köszi előre a válaszokat!

2013. nov. 18. 20:48
 1/7 anonim ***** válasza:

Ugysem fogjatok megfogadni a tanacsom..DE TE a velemenyem kerted.

Varjatok meg egy-ket evet.

2013. nov. 18. 21:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Csak attól félek, hogy addigra még vége lesz ennek és lesz barátnője..:( Az exe nagyon hajt rá, de miattam nem megy visszahozzá..
2013. nov. 18. 21:09
 3/7 A kérdező kommentje:
*már
2013. nov. 18. 21:09
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem fél attól, hogy rosszul sülne el a dolog. Vagy szeretne veled lenni, de túl fiatal vagy, ezért nem lép. Esetleg attól fél, hogy mások mit szólnának.

Ha kedvel/szeret téged, akkor nem akarna kihasználni, mert valószínűleg nem lenne hosszú életű a dolog, te is sokat változol, neki is jöhet egy felnőttebb dolog...

Ettől a vágy még meglehet benne, fiatal vagy, tetszel neki, valamennyire ellenáll az érzésnek, aminek nem tud, azt meg megengedi magának, mint puszi, kézfogás.

Én már ugyan 30 vagyok, de tetszik egy 8 évvel fiatalabb lány, és hasonló érzéseim vannak, nyilván nem mindenben, meg nem is vagyunk barátok.

Még elgondolkodom hogyan hozhatnád fel a témát.

2013. nov. 18. 21:50
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, sokat segítettél! :) Én is valami ilyesmire gondoltam.. De ha érdekelné, hogy másik mit szólnak, akkor a haverjai előtt nem merné megfogni a kezem.. Már pedig megmeri.. :) Sőt, a szülei előtt is simán megölel..
2013. nov. 19. 19:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát ötletem nem lett, hogy hogyan hozhatnád fel megbeszélésre a témát. De igazából nem is így kéne kezdeni. Egy kapcsolat úgyis elindul valahogy, aztán vagy lesz belőle érdemleges dolog, vagy nem. Szerintem tettekkel tehetsz valamit, ha te fel mered vállalni a kockázatot.

A kockázat alatt azt értem, hogy sérülhetsz, megbántódhatsz, fájhat a dolog, mert visszautasít, vagy belemegy, de nem olyan lesz, mint képzelted, vagy hamar vége lesz a részéről, meggondolja magát, tudomisén.

Mert ha már úgyis csináltok ilyen kb. szerelmes dolgokat, mint kézfogás, ölelés, akkor például egy kettesben ölelésnél a vállára szuszogsz egy nagy sóhajtást, beletúrsz a hajába és a tarkóját simogatod, eltávolodsz kicsit tőle, a szemébe nézel, aztán magadhoz húzod megint, de közben nézel rá alulról olyan aranyosan, csillogó szemekkel (ha mondjuk sokkal alacsonyabb vagy), vagy a füléhez közel puszilod meg ölelésnél hosszan (ha kb. egymagasak vagytok).

Ilyenekkel pl. felébresztheted benne a vágyat, hogy megcsókoljon, és akkor aztán már onnan tuti együtt vagytok, nem tagadhatjátok le magatok előtt, hogy van valami, és előbb-utóbb beszélni is fogtok róla.

2013. nov. 19. 20:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Jujj, köszönöm, hogy nem felejtettél el visszaírni.. :) Ezeket ő is és én is szoktam, csak eddig olyan alkalom nem volt.. Mert én szeretném, ha csak ketten lennénk.. Ilyen már volt, de akkor más zavart be.. De majd egyszer lesz úgyis ilyen alkalom :) Nem sokkal magasabb mint én, de azért magasabb, kb. a válla fölé érek egy picit :)
2013. nov. 20. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!