Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi van? Hogyan kérdezzem meg tőle? (többi a leírásban)
Ugysem fogjatok megfogadni a tanacsom..DE TE a velemenyem kerted.
Varjatok meg egy-ket evet.
Szerintem fél attól, hogy rosszul sülne el a dolog. Vagy szeretne veled lenni, de túl fiatal vagy, ezért nem lép. Esetleg attól fél, hogy mások mit szólnának.
Ha kedvel/szeret téged, akkor nem akarna kihasználni, mert valószínűleg nem lenne hosszú életű a dolog, te is sokat változol, neki is jöhet egy felnőttebb dolog...
Ettől a vágy még meglehet benne, fiatal vagy, tetszel neki, valamennyire ellenáll az érzésnek, aminek nem tud, azt meg megengedi magának, mint puszi, kézfogás.
Én már ugyan 30 vagyok, de tetszik egy 8 évvel fiatalabb lány, és hasonló érzéseim vannak, nyilván nem mindenben, meg nem is vagyunk barátok.
Még elgondolkodom hogyan hozhatnád fel a témát.
Hát ötletem nem lett, hogy hogyan hozhatnád fel megbeszélésre a témát. De igazából nem is így kéne kezdeni. Egy kapcsolat úgyis elindul valahogy, aztán vagy lesz belőle érdemleges dolog, vagy nem. Szerintem tettekkel tehetsz valamit, ha te fel mered vállalni a kockázatot.
A kockázat alatt azt értem, hogy sérülhetsz, megbántódhatsz, fájhat a dolog, mert visszautasít, vagy belemegy, de nem olyan lesz, mint képzelted, vagy hamar vége lesz a részéről, meggondolja magát, tudomisén.
Mert ha már úgyis csináltok ilyen kb. szerelmes dolgokat, mint kézfogás, ölelés, akkor például egy kettesben ölelésnél a vállára szuszogsz egy nagy sóhajtást, beletúrsz a hajába és a tarkóját simogatod, eltávolodsz kicsit tőle, a szemébe nézel, aztán magadhoz húzod megint, de közben nézel rá alulról olyan aranyosan, csillogó szemekkel (ha mondjuk sokkal alacsonyabb vagy), vagy a füléhez közel puszilod meg ölelésnél hosszan (ha kb. egymagasak vagytok).
Ilyenekkel pl. felébresztheted benne a vágyat, hogy megcsókoljon, és akkor aztán már onnan tuti együtt vagytok, nem tagadhatjátok le magatok előtt, hogy van valami, és előbb-utóbb beszélni is fogtok róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!